HELP! Háta az van hogy megláttam a nőveremet miközben maszturbált. Most ilyenkor mit csináljak? Kínos ez neki?
Figyelt kérdés
mfélek nagyon h beégettem szegényt vagy valami.:S a gyors válaszokat megköszönöm!:)
15/F
2011. márc. 29. 22:03
1/7 anonim válasza:
Szerintem tegyél úgy, mintha semmi nem történt volna, csak természetesen. Valószinűleg elég cikinek érzi igen.
2/7 A kérdező kommentje:
ahham értem köszi a gyors választ.de olyan ciki volt:S
2011. márc. 29. 22:11
3/7 anonim válasza:
Első vagyok. Hát nem tudom, milyen viszonyban vagytok, szerintem ilyet max barátnők beszélnek meg... Szóval én tényleg inkább a hallgatásra szavaznék. Hálás lesz érte szerintem.
4/7 A kérdező kommentje:
hát rendben.hallgatok.de olyan kínosan néz rám mostanába:Samikor zuhanyozni megy vagy valami:Snem tudom mi baja lehet ennyire megijedt vagy mi?..amúgy NAGYON JÓ viszonyban vagyunk minden intim/nem intim dolgokat megbeszélünk egymással:)
2011. márc. 30. 07:04
5/7 anonim válasza:
Ha a nővéred nem szól róla, akkor örökre tartsd magadban!
6/7 anonim válasza:
Ha nem hozza fel a témát, akkor ne szólj semmit, de ha ez így neked kellemetlen, és tényleg nagyon jó a viszonyotok, akkor még akár beszélgethettek is ezekről a dolgokról.
Te dolgod, hogy hogyan döntesz.
14/L
7/7 anonim válasza:
Szerintem se beszélj róla senkinek.. próbáld meg elfelejteni neked is jobb lesz és a nővérednek is :);)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!