Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen márkájú első lépés...

Milyen márkájú első lépés cipőt vegyek a kisfiamnak? Siesta párti volnék, de mikor megláttam, hogy 1 pár cipőcske 12-13. 000ft. Az agyam eldobtam!

Figyelt kérdés

Melyik ami hasonló minőség de olcsóbb árkategóriájú?

Komolyan mondom nem tudom hol élnek ezek?Szerintük havi 300.000 ft-ból él minden gyerekes család?

Segítsetek a választásban légyszi!

2011. márc. 31. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekünk Falcon van, de a téli az Asso volt. Ezek olyan 6000-től indulnak. Mondjuk az attól is függhet hol veszed. Merre laksz?
2011. márc. 31. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Falcon. Sajnos csak 26-os méretig van, kisfiamnam pedig most 26-os már a lába, (2 éves).Nagyon szeretem.
2011. márc. 31. 20:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Budapesten lakom.Szóval Falcon:)Megnézem lányok:)
2011. márc. 31. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia.Mi is siestaval kezdtünk,egp.kártyára vettük neki ezen az áron amit írtál,a vége az lett,hogy túl keskeny volt ezek szerint a lábára és a kis és gyűrűsujja is elkezdett befelé görbülni neki.Első gyermekes anyuka vagyok,iszonyatos lelkiismeret furdalással,hogy a legjobbat akartam neki,aztán meg mégsem figyeltem eléggé neki.Azóta D.D.Step cipőket veszek neki,a folyamat megállt.Nagyon jó széles az elejük,és szó szerint pille könnyűek,és hihetetlen strapabírók.

Itt olvashatsz róla:

[link]

És ilyen a cipő pl.mi a mostani tavaszit 6000 ft-ért vettük neki,assoval egy árkategóriás kb.

[link]

2011. márc. 31. 20:59
 5/8 A kérdező kommentje:

utolsónak is nagyon köszönöm.Megnéztem ezeket a cipőket is!

nagyon jók,nagyon jó áron!Nálunk meg az a baj,hogy nagyon magas a rüsztje,de tényleg az átlagnál is magasabb úgyhogy még az is necces lesz a választásnál:(

2011. márc. 31. 21:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia! Mi Elefantent vettunk lanyomnak. Aki ismeri a markat, az tudja, hogy nagyon jo cipokrol van szo.

Egy ehhez hasonlo volt az 1. cipoje, csak az ove piros volt.

[link]

Ami tetszett benne, hogy nyitott, de megis zart az eleje. Igy amikor jarni tanult, nem verte szet mindenben az ujjacskait. Tepozarral allithatos, ami azert jo, mert neki is magas es szeles a labfeje, igy konnyen megoldottuk ezt a problemat is. Ha ov szeru panttal zarodik, az nem jo szamara, mert nem mindig ott van a lyuk, ahol kene.

Ez sem a legolcsobb, viszont minosegi ciporol van szo.

2011. ápr. 1. 00:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy másik kérdéshez írtam ezt a válaszomat:

"Nemrég kezdett el járni a kisfiam, ezért voltunk az ortopédián és megkérdeztem, hogy milyen cipőt ajánlanak.

Szerintük felesleges 10-12ezer Ft-ot kiadni egy cipőért, amit úgyis kinőnek 3 hónap alatt, teljesen jók az olcsóbb, de persze minőségi cipők. Konkrét márkákat nem mondott a doki.

Ja és szerinte a lakásban NEM KELL cipő/szandál a lábukra, elég a zokni, csak az a lényeg, hogy ne csússzon!"

Amúgy én hajlékony talpú Clark's cipőt vettem a kisfiamnak, abban állítólag olyan, mintha mezítláb járna, annyira puha a talpa.

2011. ápr. 1. 07:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Én Elefantent fogok venni.

Néztem a Siestát, nekem túl nehéz és merev a talpa.

2011. ápr. 1. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!