Hogyan találjak így normális barátot magamnak?
17 éves vagyok,fél éve nincs párkapcsolatom.Eddig volt egy 1 éves és egy 2 éves.A 2 éves kapcsolatomban vesztettem el a szüzességem,és ez a kapcsolat jobban is megmaradt a szívemben és most ez is egy mérce számomra,hogy minimum ezt várom el egy kapcsolatban,mint amit ő nyújtott nekem(lelkileg nagy plusz volt).Viszont most egypár dolog akadályoztatja a kapcsolat létesítését és fenttartását,ezek a következőek:
1.Mostanában a pasik 60%-a vagy csúnya és fiatal,vagy pedig b*zis és még fiatalabb,vagy pedig öreg és ezzel együtt sajnos pedofil,vagy alkoholista.
2.A legtöbb azt állítja magáról a társkeresőn,hogy ő becsületes,aztán mondom nekik,hogy jelöljenek be Facebookon,azt mondják,hogy nem jelölnek,rájuk keresek és általában az ilyenekről mindig kiderül,hogy van barátnőjük.
3.Aki rendes,helyes,kedves és tényleg becsületesnek látszik az messze lakik.
4.Méhszájsebem van jelenleg,július 15.-én megyek nőgyógyászhoz fagyasztatni magam,és hiába lenne barátom és hiába feküdnék le vele fél év után csak,akkor is bennem maradna az,hogy mi van akkor,ha megint előjön,megint fájni fog..stb.,így görcsölnék tuti szex közben is ezen.(Kapcsolat a kettő között a volt barátom,akkor még nem tudtam,hogy van ez és úgy voltunk együtt és utána nagyon szédültem,mert fájt..)
5.Jogosítványt akarok szerezni(ez még majd kiderül kedden,hogy most megyek-e a nyáron vagy máskor,de akkor már a saját pénzemből),jövő évben pedig érettségire kell tanulni,aztán nyelvvizsga,utána pedig 2 év OKS-s képzés lesz.Félek,hogy kevés időm marad így is,nem hogy még egy pasi mellett..igaz,hogy én nem játszok még olyat,hogy aludjon nálam..stb.Erre nem vágyok,meg szerintem 17 évesen ez teljesen felesleges.:')
De főleg az a durva,hogy mennyire nőiesek ezek a mai fiúk..régen az ilyeneket kicikizték volna a tényleges fiúk.Múltkor az askon voltam olyan marha,hogy megkérdeztem az egyik 13 éves "kisfiút",hogy "ki van rúzsozva a szád?" És odaírtam neki,hogy nem bántásból,hanem őszintén kérdezem.
És szegényke odaírta,hogy nincs..de az akkor is látszott,nem a rossz fényviszonyok miatt látszott úgy.A másik..ma láttam ugyanezen az oldalon egy másik fiút..az még videót is csinál arról,hogy hogyan grimaszol.Tőle meg megkérdeztem,hogy ha már levideózza magát,akkor miért nem beszél?XDDD
(nem néma,ezt tudni lehet).
17/L
Szerintem is, hagyj fel most egy barát keresésével.
Hidd el, jönni fog magától a legváratlanabb pillanatban...
Nem vagyok b-zis, normális értékrendem van. Nem a buli meg a pia az első ( diszkót nem is szeretem :) )... nálam csak az a bökkenő, hogy "öreg" vagyok és szűz illetve olyannal akarok lefeküdni először aki viszont szeret... na bumm :D van ilyen is.
ha gondolod megírhatod privátban hol laksz...
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!