Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan bánjak az ikreimmel?

Hogyan bánjak az ikreimmel?

Figyelt kérdés
17 eves iker lanyaim vannak!szepek jol tanulnak,vannak fiuk is,Sokat vitatkoznak,osszevesznek minden aprosagon az utobbi idobe,kamaszok!Mikor kicsik voltak mindenbol 2 volt nem akartuk hogy osszevesszenek,most minden kulombozo meg veletlen se huznak egyforma ruhat fel!De ez az orokos vita ,ha valamire megkerem oket,mindig az a valasz mert megint en ?,es azt vagjak a fejemhez mert a masikat jobban szereted. apjuk is segit ,de 17 eves lanyok inkabb az anyahoz allnak kozelebb,nallunk baris igy van.Nekem egyformak,egyforman szeretem oket.es velemenyt kernek tapasztalatot ,meseljetek dolgokat hogy lehet ez a helyzetet orvosolni !szerintem akinek nem iker gyereke van az nem is tudja!
2007. szept. 23. 00:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a tipikus testvér féltékenység.Ahol egynél több gyerek van ott mindenhol előfordul.Az,hogy ikrek nem jelenti azt,hogy belsőleg is egyformák.Próbáld őket két kulön egyéniségnek felfogni hiszen az egyik ebben jó a másik másban és az igényeik is mások.Az a lényeg,hogy egyfomán mutasd ki a szeretetedet mert azt mindketten egyformán igénylik.
2007. szept. 24. 13:34
 2/4 anonim ***** válasza:
98%

Nekem báttyám van ,de én mindig is ugy éreztem hogy őt anyám jobban szereti mint engem tesóm pedig ugyanezt érezte csak fordítva, hogy engem szeretnek jobban.

Barátnőm is sokat sirt hogy az anyja jobban szereti az öccsét mint őt, mert a tesója mindent megkap amit csak akar, és nálunk tényleg igy is volt. :( nálunk pedig nekem elmagyarázta anyám hogy azért törödik jobban báttyámmal mert vele közösebb az érdeklődésük de ez egy csöppet sem jelenti azt hogy engem kevésbé szeret.

Tehát szeritnem ez a dolog mindenhol fenn áll függetlenül attól hogy ikrek!

az egyetlen megoldás hogy mindkettőjükkel ugyanugy kell törödni, és ugyanannyit foglalkozni, még ha az egyikkel jobban egyhullámhosszon is vagy, mert a másik nem ezt fogja érezni csak azt hogy a másikat jobban szereted.

2007. nov. 14. 00:25
 3/4 anonim ***** válasza:
87%

szia!nekem is két lányom van igaz még kicsik 1 év van köztük de mmár nálunk is megjelent "a kit szeret jobban anya apa" pedig egyformán szeretjük mindkettőt csak annyra más a természetük.egyikük nagyon akaratos a másikuk egyáltalán nem.

a férjem iker és ő is mindig mondja hogy a testvérét jobban szerették.

a testvére ugyanezt mondja.

2007. nov. 26. 17:16
 4/4 anonim válasza:
100%
Nekem van ikertesom es mi is veszekszunk de nem mindenen es nekunk sincsenek ugyanolyan cuccaink es ez normalis ! Kicsit ptobald oket szorosabb kapcsolatba hozni mert felnott korukba nem fogjak keresni egymast :(
2015. febr. 15. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!