Szülők! Mit csinálnátok 16 éves fiatokkal, ha már annyira elzüllött, hogy minden hétvégén full részegen megy haza, és általába összehányja az egész házat?
Anyuka aggódik, apuka meg poénra veszi az egészet. De azért egy 16 éves gyereknek nem korai még az egy kicsit? Az meg hogy minden hétvégén. Szép szó se használ neki, tiltani meg nem lehet. Vagyis lehet, de leszarja. Nem rólam, egy haveromról van szó. Elég felelőtlen lett, nagyon megváltozott. Anyja meg már ki van akadva. Apja meg még dícséri is. (apja is, apjának meg apja-anyja alkoholista, apja apja abba halt bele, hogy úgy berugott) Régen bírtam, mert nagyon jól el voltunk, de mostanába már csak az alkoholista ,,barátjaival" lóg, akik ahogy bebaszott, ki is használják.
Ez már a természetes? Én lennék lemaradva? Szerintem nem... Én is megiszom, de mértékkel. Szegény anyja meg már engem nyaggat, hogy mit csináljon vele...
Heti egyszer? Talán, de nem heti 3x, (péntek, szombat, vasárnap)és nem is úgy, hogy full kiütve telehányja az egész házat, meg azt se tudja reggel hol van. Aki meg hogy felképelné, az gondolom nem látott még 16 évest... Én is visszaadnám, engem nem ver senki. Ha meg még ráadásul be is van baszva, akkor lehet hogy anyuka nem ússza meg egy pofonnal, hanem még jól el is kalapálja. Nagyon hülye ha iszik. Az apja meg pont normális, ha iszik. Meg mit a veréssel vagytok egyfolytába? Nincs más megoldás? Lassan már ott járunk, mint az arab országokba, hogy verjük meg, üssük agyon, lőjük le. Vagy hogy gondoljátok? Anyuka ad egy nyakast a ,,kisfiának" ő meg megszégyelli magát és leszokik? Vagy mi? Válogatott kínzásokat alkalmazva a talpveréstől a kínpadig? Vagy fakanállal fenekelje el? Mert a gyerek biztos meg fogja engedni. Meg ha anyuka netán még valahogy meg is oldaná, hogy elveri a gyereket, akkor meg ti lennétek felháborodva, hogy hú hát milyen dolog már verni azt a szegény gyereket, meg fú hát milyen megalázó, meg fú menjen a gyámügyhöz.
Én is korabeli vagyok, én is iszogatok, de mértékkel. Egyszer nem voltam még úgy kiütve, hogy ne tudnám mi van, meg összehányjak valamit is. Mondjuk ő nem is bírja annyira, ha együtt ittunk is ő már javába érdekesen beszélt, amikor én még csak érezni kezdtem, hogy lassan elég lesz. (6-8 feles, 4-5 sör)
Mert nem fogjátok fel, hogy egy pofont kiröhög és leszar egy 16 éves. Rosszabb esetbe visszaadja... Főleg berugva.
Nem, a haverja vagyok a gyereknek, és nekem nyüglődik az anyja. De leírtam.
Amúgy teljesen mindegy, hogy mi itt milyen tanácsokat adunk - ha az ő szülei nem következetesek, és nem értenek egyet alapvetően a gyereknevelésben :(
Hiába szigorú anyuka, ha apuka telibesz*rja a fiát, és mindent ráhagy...
Esetleg beszélhetsz a haveroddal te. Kérd meg ne legyen ilyen b*nkó és tiszteletlen a szüleivel. Vagy állítsd választás elé: vagy te, vagy a hülye haverjai. Mert te nem szeretnél olyan emberrel barátkozni, aki ennyire nem tiszteli a családját.
Ha ez sem segít, akkor reménykedhetsz abban, hátha valamelyik alkoholista haver egyszer nagyon átveri, és megutálja őket. Ennyit tehetsz.
Egyik csaját azért dobta, mert bunkón beszélt az anyjával.
Én már mondtam neki, hogy jobb lenne abbahagyni, mert már minden volt haverja otthagyta, egyedül a részegesekkel van jóba. De nem is gondolná az ember, kik a részegesek, a legjobb tanulók, legjobb családi hátterűek az egész városba... Züllött egy világ, most is sokaz alkoholista, de ebbe a generációba még több lesz...
Először is ott hagynám róka komát,a két pasira, ahol van. Elhúznék azonnal a barátnőmhöz, vagy egy jó ismerőshöz és írnék nekik egy cetlit, hogy hívjanak, ha pakkba tették a lakást.
Ha elbliccelik akkor sztrájkba lépek: főzés mosás takarítással leállok, röhögjenek csak a mocsok közepén éhesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!