Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mondjam el apunak, hogy mit...

Mondjam el apunak, hogy mit csinal a mostoha anyam?

Figyelt kérdés
15 eves lany vagyok, es a szuleim elvaltak mar 10 eve.A mostoha anyammal kulonosen jo a kapcsolatunk.Egy jo eve eszrevettem rajta valami furat...cigizik.Folyton tunt el, amikor elmentunk nyaralni is..Szerintem azert, hogy apu ne tudja meg.Tobbszor is ereztem rajta a fusotot, de nem voltam biztos benne.A tegnap pedig meglattam..nem szivrazott konkretan hanem akkor dugta el amikor en oda mentem.Szerintetk mondjam meg apunak?Isten latja a lelkem, hogy en nem akarok zurt koztunk, de azt sem szeretnem ha valamit eltitkolnek apu elol.Visztont ha megmondom es apu rakerdez nala, tudja fogja, hogy en fecsegtem s nem szeretnem, hogy megromoljon a kapcsolatunk.Szerintetek?
2013. jún. 22. 14:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább tőle kérdezd meg,h miért kell,h titkolja apukád előtt.
2013. jún. 22. 14:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

És honnan tudod, hogy apukád nem tudja?? Azért gondolom nem csak neked van olyan kifinomult orrod, hogy érzed rajta a cigiszagot... Lehet, hogy mondjuk apukád tudja, csak még örül is neki, hogy elbújik mert így neked sem mutat rossz példát... vagy konkrétan előtted titkolják, hogy ne ezt lásd otthon, ez nem jutott eszedbe?

Te meg mondjuk szaladsz apuhoz, hogy mit csinál a mostoha anyukád, és hát majd nézhetsz, ha te leszel a spicli.. :D

Én inkább magammal törődnék, és ha cigizik? Hát istenem mi lesz? :D Legalább nem pöfékel bent a lakásban, és nem árt a ti egészségeteknek.. felnőtt ember azt csinál amit akar!

2013. jún. 22. 14:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Hat jo!
2013. jún. 22. 14:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok, ne haragudj, nem akartalak megbántani, csak hidd el, ha elmondod, azzal vagy vitát szítasz köztük, ami eredményezheti a ti kapcsolatotoknak a megromlását is, vagy pedig csak jól kinevetnek... ez lenne a jobbik eset, de ki tudja mi az igaz...

Esetleg tényleg kérdezd meg őt magát!

2013. jún. 22. 14:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem kerdezem meg, mert ezentul tenyleg lefogom szarni.Tolem langolhat is.
2013. jún. 22. 14:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is őt kérdezd meg.

Amúgy tényleg valószínűbb, hogy előled akarják titkolni, mint hogy apukád elől akarná. Ő mindenképp észreveszi, te meg kamasz lány vagy, valószínűleg nem akarják "legalizálni" számodra a dohányzást azzal, hogy tudd, ő is ezt teszi.

2013. jún. 22. 14:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Most rám vagy mérges? Vagy rá mert nem avatott bele ebbe a dologba? Mert ha az utóbbi, akkor jobb ha beszélsz vele, nem hiszem, hogy bántani akart ezzel..
2013. jún. 22. 14:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy felnőtt nőnek saját dolga az,hogy mivel b_ssza el a tüdejét és se apádnak,se neked nincs beleszólásotok!Most totál feleslegesen kéne elmondanod..ez oylan hülyeség h ilyeneken izélsz..nem a te dolgod és ennyi
2013. jún. 23. 00:52
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem most jött rá, hogy tényleg valószínűleg tudja az apja, és előtte titkolják, ezért van kiakadva. :))
2013. jún. 23. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!