Mondjam el apunak, hogy mit csinal a mostoha anyam?
És honnan tudod, hogy apukád nem tudja?? Azért gondolom nem csak neked van olyan kifinomult orrod, hogy érzed rajta a cigiszagot... Lehet, hogy mondjuk apukád tudja, csak még örül is neki, hogy elbújik mert így neked sem mutat rossz példát... vagy konkrétan előtted titkolják, hogy ne ezt lásd otthon, ez nem jutott eszedbe?
Te meg mondjuk szaladsz apuhoz, hogy mit csinál a mostoha anyukád, és hát majd nézhetsz, ha te leszel a spicli.. :D
Én inkább magammal törődnék, és ha cigizik? Hát istenem mi lesz? :D Legalább nem pöfékel bent a lakásban, és nem árt a ti egészségeteknek.. felnőtt ember azt csinál amit akar!
2-es vagyok, ne haragudj, nem akartalak megbántani, csak hidd el, ha elmondod, azzal vagy vitát szítasz köztük, ami eredményezheti a ti kapcsolatotoknak a megromlását is, vagy pedig csak jól kinevetnek... ez lenne a jobbik eset, de ki tudja mi az igaz...
Esetleg tényleg kérdezd meg őt magát!
Szerintem is őt kérdezd meg.
Amúgy tényleg valószínűbb, hogy előled akarják titkolni, mint hogy apukád elől akarná. Ő mindenképp észreveszi, te meg kamasz lány vagy, valószínűleg nem akarják "legalizálni" számodra a dohányzást azzal, hogy tudd, ő is ezt teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!