Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez mennyire durva...

Szerintetek ez mennyire durva dolog lenne? Vélemények?

Figyelt kérdés

Ha egy 14,5 éves lány egy napra a szülei tudta nélkül egy tőle 200 km.re ( persze még országon belül:D) lévő városba utazik (busszal)? Egy barátjához megy,akivel a távolság miatt ritkán találkoznak,és eddig csak a fiú jött. Most ő is menne,de azt gondolja hogy a szülei nem engednék meg neki ezért csak a bátyjának ( aki már felnőtt ) mondja el. Ez nagyon durva lenne?

Na jó most leírom a végére de gondolom eléggé egyértelmű hogy én lennék az a lány:D Még sose csináltam ilyet,meg ehhez hasonlót mindig egy unalmas lány voltam aki nem csinált semmit és szerintem 14,5 év alatt egy hazugságot ne mondtam ki. Ezt most csak azért tettem hozzá, mert nem naponta csinálok ilyeneket, és nem szoktam átverni a szüleimet de ez most "életbevágó" dolog lenne, és 100%,hogy nem engednék meg. Nagyon durva lenne? Vagy egy nyárba csak belefér ennyi, nem? 14,5/L

2013. jún. 20. 11:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy buta ötlet.Először is 14 éve egyedül ne utazgasson 200km-t pláne ne egy fiúhoz.Bármi bajod lehet és nincs akkora élet tapasztalatod sem,hogy ha gond van bármit tudjál kezdeni.Nem hiszem,hogy olyan életbe vágó a dolog,feltalálták már a telefont és az internetet is.Nem fér bele ilyen nyáron sem,ha nem is lesz bajod a szüleid bizalmát elveszíted,és lehet egész nyáron nem mehetsz majd sehova és hozzáteszem meg is érdemelnéd.14 évesen volt egy barátom persze Ő i 200kmre lakott tőlem,táborban ismerkedtünk meg,és anyáék nem engedtek el hozzá,Őt sem engedték hozzám egyedül,akkor nem értettem morogtam vége is lett a "kapcsolatnak",de aztán szépen lassan rájöttem mennyire igazuk volt.Azt javaslom felejtsd el ezt a hülye ötletet nem éri meg.
2013. jún. 20. 12:53
 12/27 anonim ***** válasza:
32%
Én 15 évesen megmondtam anyámnak, hogy nem érdekel, hogy elenged, vagy sem, elmegyek a barátomhoz (kb 100km). Ha bezárt volna a szobába, kimásztam volna az ablakon, bármit megtettem volna. De, hogy titokba elmenjek, aztán meg halálra aggódja magát, na azt nem. Végül jobbnak látta, ha elenged. Kikísért a vonatra, stb.
2013. jún. 20. 12:53
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell persze a legrosszabbra gondolni, na de ha neadjisten történik veled valami, nem mész haza, nem mindegy, a lakóhelyeden keresnek vagy attól 200km-re...,
2013. jún. 20. 13:04
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
De nem kell túl kombinálni... Tesóddal menj, 20+ éves, felnőtt, vele miért nem mehetnél el? A tesóddal ugyan miért ne mehetnél el? Szerintem annyi, hogy vele mész, és kész. Ne szökj el, mert szerintem 18 éves korodig a közértbe se fognak elengedni...:D
2013. jún. 20. 13:51
 15/27 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,szegény mit csinálna egész nap egy kis faluban..:D
2013. jún. 20. 13:57
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Angry Birds?:D
2013. jún. 20. 14:21
 17/27 anonim ***** válasza:
35%

Kinyírnálak,ha a gyerekem lennél,de isten mentsen!!Jézusf*sza..

Szerinted milyen érzés anyádnak meg apádnak ha eltűnsz 200 km-re?

Nem vagy észnél b_zdmeg...hát térj észhez!!

2013. jún. 20. 16:13
 18/27 A kérdező kommentje:
Egyébként az "eltűnést" sem úgy gondoltam hogy szó nélkül lelépek egy napra...
2013. jún. 20. 16:43
 19/27 anonim ***** válasza:

"Ha egy 14,5 éves lány egy napra a szülei tudta nélkül.."

Na most akkor?

2013. jún. 20. 20:11
 20/27 A kérdező kommentje:
Jó de nem szó nélkül. Meg nem úgy lépnék le hogy azt se mondtam nekik hogy el megyek itthonról. Csak azt nem tudnák hogy hova..Így értettem:) Mondjuk tudom hogy pont az a baj hogy nem tudják holvagyok közbe meg vagy 200km.rel arrébb..de áh..:S
2013. jún. 20. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!