Hány évesen engednétek meg a lányotoknak, hogy bármilyen nem arcon lévő piercinget szúrasson?
Ez elég nehéz kérdés, mert én mindig berzenkedtem, hogy anyám soha nem engedett meg semmit. Fülbevalóm volt sok, a második fülbevalómat 14 évesen lövettem, utána egy porcot kérdeztem meg, a többit meg már nem, de nem is foglalkoztatta a fülbevalókérdés(6 db a jobb fülben, kettő a balban). Az első köldökpiercingemet 2-3 éve szúrattam, azóta van még egy, plusz orr pc is. Tetoválás is kettő, szépen gyarapodnak majd :) Anyum nagyon nem szereti a testmódosításokat, de nem mutogatom neki. Visszatérve a kérdésre, a piercinget 16 éves kor fölött, de a komolyabb dolgokat inkább 18-20 fölött, magamból kiindulva ismét. Sokat változik az ember ízlése.
23/N
Hááát én 4 évet könyörögtem anyumnak mire megengedte, most 17 évesen nagyon hálás vagyok neki hogy nem mondott azonnal igent, és így jó alaposan áttudtam gondolni és utána is nézhettem a dolgoknak. Tisztában voltam minden lehetséges kockázattal és ezeknek tudatában szúrattam a pc-m.
De szerintem nem kórtól függ, hogy kinek legyen pc-je és kinek ne.
Egyik ismerősömnek 14 évesen lett ajak piercingje és a mái-napig imádja ( 10 éve szúratta)
A másiknak 20 évesen lett szintén az ajkába, de 1 év után megunta és kiszedte.
Szerintem attól függ hogy kinek legyen pc-je hogy ki elég érett hozzá, ezt pedig egy anyukánál jobban senki sem tudhatja. De ezt csak én gondolom így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!