Miért ilyen anyám? Ez így már tök izé. Régen is ilyen volt de most még jobban.
13 éves vagyok...8.-os leszek szeptemberben. Van egy fiú 15 éves... és több van köztünk mint barátság. Anyámék meg láthatatlanból elítélik. Mondtam hogy ha kell bemutatom de nem, minek?
Mindenbe bele szól.. Próbál eltiltani a fiútól, de én nem hagyom. Sehova nem enged el... Annyira nem bíznak bennem. A bizonyítványom egész jó (4) lett... A Barátokkal nem mehetek sehova.. A Fiúk hívtak a parkba, oda se enged el.. Mindig minden fajta kifogása van... Már nem tudom mit csináljak?
Beleszól abba hogy mennyi zenét hallgatok... Még a kertbe se mehetek ki úgy hogy ne szóljak neki(!!).
Szinte semmit nem lehet vele megbeszélni, mindenbe bele köt és kifogásokat keres. Ha valahova elenged max. 1 óra..
Valaki segítsen, már nem bírom!! Nem akarom elveszíteni a fiút, sem a barátaimmal megszakítani a kapcsolatot.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!