Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen anyám? Ez így már...

Miért ilyen anyám? Ez így már tök izé. Régen is ilyen volt de most még jobban.

Figyelt kérdés

13 éves vagyok...8.-os leszek szeptemberben. Van egy fiú 15 éves... és több van köztünk mint barátság. Anyámék meg láthatatlanból elítélik. Mondtam hogy ha kell bemutatom de nem, minek?

Mindenbe bele szól.. Próbál eltiltani a fiútól, de én nem hagyom. Sehova nem enged el... Annyira nem bíznak bennem. A bizonyítványom egész jó (4) lett... A Barátokkal nem mehetek sehova.. A Fiúk hívtak a parkba, oda se enged el.. Mindig minden fajta kifogása van... Már nem tudom mit csináljak?

Beleszól abba hogy mennyi zenét hallgatok... Még a kertbe se mehetek ki úgy hogy ne szóljak neki(!!).

Szinte semmit nem lehet vele megbeszélni, mindenbe bele köt és kifogásokat keres. Ha valahova elenged max. 1 óra..

Valaki segítsen, már nem bírom!! Nem akarom elveszíteni a fiút, sem a barátaimmal megszakítani a kapcsolatot.

13/L

2013. jún. 19. 14:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Utolsó te nem nőttél fel az tuti,max nagykorú vagy de ilyen hülye tanácsokat osztogatni,komolyan a 13 éves kérdező értelmesebb nálad.
2013. jún. 30. 18:34
 12/12 anonim ***** válasza:
8as ittál? 13évesen gratula,belőled vagy egy alkoholsita lesz vagy drogos vagy pr..ti! Hova fajul ez a világ 13évesen pasizni? Tanulni kéne és nem ilyenen járni az agynak! Vagy az én gyerek korom volt a tré vagy a mai világ a szar! Mikor én gyerek voltam nem volt fészbuk kint fociztunk,játszottunk a barátokkal! Kedves kérdező vallásosak vagytok,akkor ez itt a gond! Beszélj anyudékkal hogy a barátok fontosak meg ilyenek!
2014. jan. 24. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!