Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen anyám? Ez így már...

Miért ilyen anyám? Ez így már tök izé. Régen is ilyen volt de most még jobban.

Figyelt kérdés

13 éves vagyok...8.-os leszek szeptemberben. Van egy fiú 15 éves... és több van köztünk mint barátság. Anyámék meg láthatatlanból elítélik. Mondtam hogy ha kell bemutatom de nem, minek?

Mindenbe bele szól.. Próbál eltiltani a fiútól, de én nem hagyom. Sehova nem enged el... Annyira nem bíznak bennem. A bizonyítványom egész jó (4) lett... A Barátokkal nem mehetek sehova.. A Fiúk hívtak a parkba, oda se enged el.. Mindig minden fajta kifogása van... Már nem tudom mit csináljak?

Beleszól abba hogy mennyi zenét hallgatok... Még a kertbe se mehetek ki úgy hogy ne szóljak neki(!!).

Szinte semmit nem lehet vele megbeszélni, mindenbe bele köt és kifogásokat keres. Ha valahova elenged max. 1 óra..

Valaki segítsen, már nem bírom!! Nem akarom elveszíteni a fiút, sem a barátaimmal megszakítani a kapcsolatot.

13/L

2013. jún. 19. 14:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Húú szegénykém =/ mondjuk azt megértem, hogy nem szereti azt, hogy enyni idősen fiúzol, de puszi, csók szerintem beleférne, hogyha rendes a fiú. Amikor én ennyi idős volta (söt előbb.. 11-12évesen) simán elmehettem fagyizni, sétálni, parkba lógni a barátaimmal sötétedésig nyáron, és még élek. Sokkal jobb, ha valaki a barátaival van kinn a friss levegőn mint az, hogy egész nap a gép előtt dögöljön. Hiszen erről szól a nyár.
2013. jún. 19. 14:12
 2/12 A kérdező kommentje:
Épp ez az ... de nem érti...
2013. jún. 19. 14:19
 3/12 anonim ***** válasza:
88%

Drága szívem, fogadj meg egy jó tanácsot.

Kolesz, kolesz, kolesz és kolesz.

Később csak rosszabb lesz.

2013. jún. 19. 15:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Vallásosak vagytok?
2013. jún. 19. 16:58
 5/12 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom gondolkodtam koleszen, de ebben a városban akarok tovább tanulni..

Igen miért?

2013. jún. 19. 17:08
 6/12 anonim ***** válasza:
26%
Anyád félt 13 éves gyerek vagy.Tuti én sem engednélek csak fiúkkal sehova,egy barátot 13 évesen felesleges bemutatni,kézfogás,együtt fagyizás,puszi max csók fér bele ilyen korban semmi több.Gondolom eddig sem lehetett benned megbízni azért nem enged el még délután se sok helyre? Én meghallgatnám Anyukádat is az ügyben,mert szerintem ez csak kamasz hiszti.
2013. jún. 19. 19:42
 7/12 anonim ***** válasza:
80%

én is ennyi idős vagyok mint te de nekem szerencsére nem ilyen szigorúak a szüleim. Igazából tök engedékenyek. Elmehetek a barátaimmal fagyizni, vásárolni , biciklizni,ott aludni egymásnál.

Szinte akkor megyek át valamelyik barátnőmhöz amikor akarok.

Mivel a jegyeim jók (jó bizi 4,5) ezért nincs gondom az ilyenekkel.

Beszéld meg anyukáddal. itt a nyár , ki kéne élvezni azt ,hogy élhetsz. Mert ez a két-három hónap annyira nem is sok. Hamar elmegy.:(

2013. jún. 19. 19:44
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
Szia, egyidős vagyok veled. Átérzem ezt a helyzetet, mivel év elején volt egy barátom, akitől "el lettem tiltva" 3 hétig büntetésből, mivel ittam. A 3 hét alatt csak suli előtt és után találkoztunk 5-10 percre, és emiatt kezdtem el órán facebookozni és ott beszélgettünk. De beszerveztem magamnak egy csomó programot ahova "véletlen" előbb mentem el, vagy nem akkor kellett volna, miközben a barátommal voltam meg mentem el, más szóval kijátszottam a szüleimet. Mindig ez megy nálunk amúgy : lazára van engedve a póráz, hirtelen meghúzzák és megfulladok, végül kijátszom őket. Neked is figyelmedbe ajánlom a facebookot na meg azt, hogy leülj vele beszélni, vagy írj egy levelet vagy egy verset (az amúgy hatásos én írtam egy verset egyszer h mennyire utálom h megvernek és azóta nem csinálják, csak tudj verset írni) a levél és a vers azért jobb, mert le tudod írni az összes gondolatodat anélkül, hogy anyukád beleszólna. Nem mondom hogy csináld ezt, de én a helyedben ha ezzel az eljárással sem értené meg anyud akkor elmennék a pics*ba, persze csak kis időre, hogy elgondolkozzon egy kicsit, hogy lehet hogy nekem, mint kamasznak vannak hibáim és nem biztos, hogy meg lehet bennem bízni, de neki, mint felnőttnek rá kéne jönnie, hogy mik a saját hibái és adni kéne egy esélyt, hogy tudjon bennem bízni. Én is kaptam év eleje óta egy esélyt :) Mondjuk vannak tilos dolgok de úgy érzem azokat mind a saját felelősségemre csinálom, tisztában vagyok a következményekkel, de nem tudják ezeket a szüleim, mert nem szeretném, hogy csalódjanak. Szóval beszélgess vele, vagy írj neki levelek, vagy verset, lehetőleg jó kis hasonlatokkal benne, érett fogalmazással. Sok szerencsét :DD
2013. jún. 19. 23:10
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Megbízható vagyok, szóval nem értem... Csak anyum az aki nem bízik bennem, de amúgy mindenki...

2013. jún. 20. 08:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Szokj el, de sokkal konnyebb kijatszani oket. Mar felnottem es nincs szuksegem trukkokre de annak idejen en mindig azt mondtam a szuleimnek, hogy 'X/Y' baratnomnel alszok, kozbe meg kimentunk, voltak fiuk is, lenyegebe azt csinaltunk amit csak akartunk. Sok sikert!!!!

20/L

2013. jún. 30. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!