Miért ilyen anyám? Ez így már tök izé. Régen is ilyen volt de most még jobban.
13 éves vagyok...8.-os leszek szeptemberben. Van egy fiú 15 éves... és több van köztünk mint barátság. Anyámék meg láthatatlanból elítélik. Mondtam hogy ha kell bemutatom de nem, minek?
Mindenbe bele szól.. Próbál eltiltani a fiútól, de én nem hagyom. Sehova nem enged el... Annyira nem bíznak bennem. A bizonyítványom egész jó (4) lett... A Barátokkal nem mehetek sehova.. A Fiúk hívtak a parkba, oda se enged el.. Mindig minden fajta kifogása van... Már nem tudom mit csináljak?
Beleszól abba hogy mennyi zenét hallgatok... Még a kertbe se mehetek ki úgy hogy ne szóljak neki(!!).
Szinte semmit nem lehet vele megbeszélni, mindenbe bele köt és kifogásokat keres. Ha valahova elenged max. 1 óra..
Valaki segítsen, már nem bírom!! Nem akarom elveszíteni a fiút, sem a barátaimmal megszakítani a kapcsolatot.
13/L
Drága szívem, fogadj meg egy jó tanácsot.
Kolesz, kolesz, kolesz és kolesz.
Később csak rosszabb lesz.
Hát nem tudom gondolkodtam koleszen, de ebben a városban akarok tovább tanulni..
Igen miért?
én is ennyi idős vagyok mint te de nekem szerencsére nem ilyen szigorúak a szüleim. Igazából tök engedékenyek. Elmehetek a barátaimmal fagyizni, vásárolni , biciklizni,ott aludni egymásnál.
Szinte akkor megyek át valamelyik barátnőmhöz amikor akarok.
Mivel a jegyeim jók (jó bizi 4,5) ezért nincs gondom az ilyenekkel.
Beszéld meg anyukáddal. itt a nyár , ki kéne élvezni azt ,hogy élhetsz. Mert ez a két-három hónap annyira nem is sok. Hamar elmegy.:(
Köszönöm a válaszokat!
Megbízható vagyok, szóval nem értem... Csak anyum az aki nem bízik bennem, de amúgy mindenki...
Szokj el, de sokkal konnyebb kijatszani oket. Mar felnottem es nincs szuksegem trukkokre de annak idejen en mindig azt mondtam a szuleimnek, hogy 'X/Y' baratnomnel alszok, kozbe meg kimentunk, voltak fiuk is, lenyegebe azt csinaltunk amit csak akartunk. Sok sikert!!!!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!