Hallgatnom kellene anyura?
Elgépeltem de a lényeg.
Nem csinálja burokba mert tudja, hogy még csak gyerek, és nem kell felnőttet játszania.
74%-os:
Aztán majd 18-20 éves korában képzelem mit fog mondani a lányod,amikor rájön,hogy egy fiúval nem tud szóba elegyedni,mert "nem tanulta meg",hogyan kell.A kamaszkor normális része az érdeklődés a másik nem iránt,persze nem azt mondom,hogy egymásra kell rögtön esni,de a csók,puszi,ölelgetés természetes.A fiúkkal tudni kell ésszel bánni,és ezt a kamaszlánynak kell kitapasztalni "mihamarabb",különben a harmincas éveiben fog többször egymás után pofára esni.
Kérdező:Abban igaza van anyukádnak,hogy ezek a vizsgák fontosak (gondolom) ezért most gőzerővel készülj arra,de napi fél óra belefér,neked sem árt a kikapcsolódás,mond meg anyukádnak,hogy internetezés,TV-nézés helyett a "lopott perceidet" ezekben a napokban vele szeretnéd tölteni.Holnap kelj korán,és tanulj mondjuk 8-tól-6-ig (nem tudom mennyit kell csak mondtam egy számot),aztán hívd fel hozzátok mondjuk egy vacsorára.Lehet anyukád csak azt szeretné,hogy szem előtt legyetek:)
Fontos,hogy jó eredményeket érj el,de abban semmi kivetnivaló nincs,ha 9kor a kaputokban akarsz beszélgetni a barátoddal,esetleg egypár csók is nyugodtan elcsattanhat..
Ha a vizsgák után engedi,hogy találkozz a fiúval,akkor most szerintem hallgass anyudra,nehogy kitörjön a háború és aztán még jobban el legyél szigetelődve miatta!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!