Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » El engednétek a 13 éves...

El engednétek a 13 éves fiatok horgászni?

Figyelt kérdés
ti el engednétek egyedül ? vagy baráttal?

2013. jún. 16. 08:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
41%

Egyedül nem.

Baráttal talán, attól függ hányan mennek és hány évesek, ismerem-e a helyet, ahova mennek, stb. stb.

Felnőtt kísérettel el.

2013. jún. 16. 09:09
 2/15 anonim ***** válasza:
Sok dologtól függ mint ahogy az első válaszadó írta... Így nem lehet megmondani.
2013. jún. 16. 10:12
 3/15 anonim ***** válasza:
elég kevés az infó a körülménykről. Többb napra vagy csak egy napra? milyen messsze mennének és hogy?
2013. jún. 16. 10:17
 4/15 anonim ***** válasza:
valószínűleg el
2013. jún. 16. 11:18
 5/15 A kérdező kommentje:
a közeli bányatóra mennék jegy fizetős kb fél kilométere van tőlünk sokat voltam már szoülővel horgászni de apukám sose ér rá hogy el menjünk kettem anyukám nem szeret más nagykorúval nem tudok elmenni de a hely egy strand is és még vizimentők is vannak
2013. jún. 16. 11:38
 6/15 A kérdező kommentje:
azt mondta hogy baráttal még ugyse enged mert akkor meg úgymond hülyülnénk.... HIPOCHONDER vagyók szóval még azt se mondom hogy bele mennéka vízbe
2013. jún. 16. 11:41
 7/15 anonim ***** válasza:

Igazán megkönnyítenéd az értelmezést, ha vesszőket is használnál!

Egyébként tudod te egyáltalán, hogy mit jelent a hipochonder? Mert nem úgy tűnik.

Ha a fiam értelmes, megbízható kölyök lenne ennyi idős korára (nincs fiam), és a helyet is ismerném, nem lenne túl veszélyes, akkor elengedném.

Hallgass a szüleidre, ők jól tudják milyen vagy, mennyire lehet elengedni téged!

Egyébként strand és horgászhely egyben? Kicsit ellentmond egymásnak.

2013. jún. 16. 13:28
 8/15 A kérdező kommentje:
igen tudom mit jelent a szó.... egyébként ketté van felezve a tó....
2013. jún. 16. 17:12
 9/15 A kérdező kommentje:
szerintem meg pont az hogy a szüleim nem bíznak meg bennek ez sok dolognél látszódott már
2013. jún. 16. 17:13
 10/15 anonim ***** válasza:

Ha fizetős, akkor engedély nem kell, gondolom a partról pecáznátok, vízbe meg csak nem fulladsz, ha meg teszem azt lesz akkora peched, akkor meg a többi ember segít. Mivel nyilvános hely, így meg támadni sem fognak. Reggel mész, este jössz. A horgászcuccom kívül legfeljebb telefont meg egy üveg vizet vigyél és csá, ennyi az egész.

Nem túlélőtáborba megy a gyerek...

2013. jún. 16. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!