Megengednétek 13 lányotoknak a kölökpirszinget? Kitünő tanuló, szófogadó, fiúk még nem érdeklik, de ez a szive vágya?
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 14:15
11/31 anonim válasza:
8-nak : nem tudom,hogy ez igaz e amit írtál,de nekem pl 2 terhesség után sem vékonyodott el.Ugyanúgy vissza tudtam rakni mind a kétszer.
13 évesnek azért még nem engedném meg.Inkább még egy lukat a fülébe.
14/31 anonim válasza:
tök mindegy, egy 13 évesnek normális szalonban szülői engedéllyel se csinálnak piercinget, se tetoválást
15/31 anonim válasza:
8-as vagyok, nekem nagyon elvékonyodott, már be se merem tenni, mert félek, hogy kiszakadna, ha valamibe egy picit beleakad. De már mondjuk nem is szeretném visszatenni.
16/31 anonim válasza:
Nem. 13 évesen én is majd' meghaltam volna érte, de örülök, hogy végül anyukám nem engedte meg. Most 19 éves vagyok, szerintem lehet élni piercingek nélkül is :'D
18/31 anonim válasza:
Nekem 17 éves koromban engedték meg azzal a feltétellel, hogy híznom kellett 10 kilót. Nagyon vékony voltam, nagyon szerettem volna piercinget, de előtte szó sem lehetett róla.
19/31 anonim válasza:
Nem.13 éves,általános iskolás KISlánynak nem való köldökpiercing,és szerintem ez egy olyan dolog,ami nem függ attól,hogy jó v. rossz tanuló,mert se egyiknek,se másiknak nem engedném,azzal meg egyébként nincs is semmi baj,ha érdeklődik a fiúk iránt (NORMÁLIS KERETEKEN BELÜL.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!