Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi történt a lányommal?

Mi történt a lányommal?

Figyelt kérdés

Lányom egy ideje nagyon megváltozott...

Sokszor látom ül a székén, csak néz, semleges arccal, mintha teljesen magába lenne roskadva. Nem megy el a barátaival ide-oda, nem nevet, alig beszél. Enni sem akar, nem tud aludni, csak néz, gondolkodik, vagy nemtudom, de nagyon ijesztő! Alig mozdul ki, semmihez nincs kedve! Mi lehet a baj? Pedig nem érte semmiféle nagy trauma (tudtommal), mégis! Nagyon rosszul van, van hogy szédül is. Nagyon el is hagyja magát. Egész nap csak ül és néz olyan komor arccal, mint aki depressziós! Karikásak a szemei, falfehér, nyúzott, sírt is de már nem.

2013. jún. 6. 19:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A beszélgetés eddig is eszembe jutott, csak eddig nem nagyon akart beszélni...

Szerencsére elmondta, fiú volt a dologban. Plusz a barátaival is összeveszett, és emiatt volt nagyon szomorú. Most már jobb a kedve. :)

Köszönöm a válaszokat!

2013. jún. 6. 19:53
 12/17 anonim ***** válasza:

Egy reménytelen(-nek tűnő) szerelem lehet, és nem tud mit kezdeni ezzel az érzéssel.

Jobb lenne, bizalmasabb kapcsolatba tudnál kerülni vele, akkor el tudná mondani, hogy mi baja. Mert a leírásból úgy tűnik, nem vagytok úgy (meg se kérdezted, miért sírt).

De ne azt mondd neki, hogy "nekem elmondhatod", hanem például magadról beszélj, a saját hasonló korábbi tapasztalataidról, legalábbis ha kiderül, hogy szerelmi probléma.

2013. jún. 6. 19:56
 13/17 anonim ***** válasza:
látom közben megvolt a beszélgetés...
2013. jún. 6. 19:56
 14/17 anonim ***** válasza:
94%
Imádom, hogy ilyenkor mindig a drog kerül elő. Emberek, ez az ország még mindig nem egy harmadik világbeli favella, hogy 13 éves gyerekek drogozzanak.
2013. jún. 6. 20:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó, remek a kapcsolatunk! Nem is értem, most miért nem mondta el, de egyébként sejtettem a jelek alapján. Kérdeztem többször is, ott voltam ha valami kellett, csak nem szívesen beszélt róla én meg nem akartam faggatni. Kb. 1 hétig tartott, de szerencsére elmúlt, ma valahogy kijött belőle és úgy látom megkönnyebbült. Hát tini...:)
2013. jún. 6. 20:05
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen, az első szerelmi bánat. Nekik ez akkora nagy csalódás még, hogy azt hiszik ezt senki nem értheti meg, ezért nem beszélt veled az elején. Később gondolom enyhült a bánat és már képes volt róla beszélni.

Biztos azért szédült, mert nem evett, nem aludt, van ilyen. De remélem már megnyugodtál.

2013. jún. 7. 12:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Olyan lehangolt vagyok, rossz az idő,sulit már unom... ilyen időszak ez. Beszélj vele, de ha tényleg semmi baja, csak az amit fent írtam, akkor hagyd, ilyenkor ingerlékeny. De ha valami van, őszintén beszélj vele, vagy vidd el orvoshoz.
2013. jún. 9. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!