Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok arról, hogy a...

Mit gondoltok arról, hogy a 8-os kiránduláson isznak a tinik? Ti vittetek már alkoholt kirándulásra?

Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 18:16
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
38%

Csak gratulálni tudok azoknak, akik úgy gondolják, hogy a jó átlag egyenlő azzal, hogy valakinek nulla a szociális élete és nulla a szórakozásra való vágya!

Abszolút semmi köze a kettőnek egymáshoz. Több barátnőm van, akik lehet, hogy nem olyan okosak (3as körüli átlag sok kettessel), de náluk becsületesebb és jobb embert még sosem láttam. Kitűnőből pedig vagy 10-15et tudnék mondani, akik hétvégén "bedurvulnak" (köztük magamat is), és itt már nem is csak piálásról van szó. ;)

2013. jún. 20. 11:19
 42/46 anonim ***** válasza:
100%
utolsó egyetértek, az,hogy valakinek milyen jegye van az iskolában abszolút nem egyenlő azzal,hogy milyen intelligens és milyen ember,a suliban szerzett jegy nem mutatja meg,hogy az illető mennyi értelmes,mennyire jó ember a legtöbb 5ös vagy azért 5ös mert jól tud magolni vagy mert érzéke van a tantárgyhoz
2013. jún. 20. 11:32
 43/46 anonim ***** válasza:

Az ivásnak megvan a helye, és ideje, ez nem az osztálykirándulás, 8.-ban meg főleg nem, mert a tanár felelőssége, ha valamelyik diák rosszul lesz. Gimiben meg már jobban felelnek magukért, de akkor is.

15/L - aki szeret iszogatni, és nem azért mondja, hogy erkölcsi judózzon

2014. okt. 21. 21:49
 44/46 anonim ***** válasza:
az én osztályom 8-ban még nem vitt, kilencedikben már igen. És nem is volt belőle balhé, pedig seggrészegre itták magukat az érintettek. Nálunk ez mindennapos volt. Az elsőnél meglepődött ofő, az utolsón ő is részeg volt. 2-3 osztálytársammal maradtunk józanok.
2014. okt. 21. 21:59
 45/46 anonim ***** válasza:
44. vagyok, 20/n
2014. okt. 21. 22:00
 46/46 anonim ***** válasza:

Nem lenne baj, ha tudnának mértéket tartani. Nálunk nyolcadikban az egyik srác hozott kb fél liter házipálinkát. A lányok nem ittak, a fiúk 1-2 kortyot, egy srác volt aki eléggé berúgott. Nem tudott rendesen járni, félrebeszélt és meg volt róla győződve hogy minden oké vele. Egyrészt marha ijesztő volt (14 voltam, és először láttam részeget) másrészt egy idő után röhejes, plusz egész éjszaka ébren maradtunk vele 4-en hogy ne legyen balhé.

Tanulság tehát: nem baj ha iszik egy nyolcadikos, de az baj ha részeg lesz.

Egyébként osztálykiránduláson azóta sem ittam, mert az osztályommal nem vagyok túl jóban, de enyhén szólva nem vagyok absztinens. 16/L

2014. okt. 22. 20:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!