Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok arról, hogy a...

Mit gondoltok arról, hogy a 8-os kiránduláson isznak a tinik? Ti vittetek már alkoholt kirándulásra?

Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 18:16
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
58%
Azt h napjainkban ez egy elfogadott jelenség.
2013. jún. 6. 18:17
 2/46 anonim ***** válasza:
73%
Azt, hogy a tanárnak nem szabadna hagynia.
2013. jún. 6. 18:23
 3/46 anonim ***** válasza:
65%
En most fejezem be a 8-at, de mar tavaly is vittunk piat osztalykirandulasra. Akkor meg csak par sort vittunk meg ki mit talalt otthon, egy srac hozott egy liter hazi paleszt (15 szemelyre osztva epp h csak kostolo volt). Az ofonk csak a sorokrol tudott, de az nem zavarta. Berugni senki se rugott be, csak jol ereztuk magunkat, iden kb ugyan ez lesz, talan kicsit tobb piaval, de mindenki tudja hol a hatar.
2013. jún. 6. 18:50
 4/46 anonim ***** válasza:
85%

Nem vittünk, és egy osztálytársamban sem merült fel ez. Még a legrosszabbakban sem.

20f

2013. jún. 6. 18:57
 5/46 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kicsit korai, nálunk egy-két gyerek vitt, az ofő észrevette (miután leitták magukat), és iszonyú nagy balhét csapott. Én csak 12.-ben ittam (mármint osztálykiránduláson :D), 11.-ben nagyon figyelt a tanár meg nem olyan volt a helyzet, előtte meg eszembe se jutott.

A lényeg, hogy ha isztok is, ne sokat, különösen ha nem vagytok hozzászokva a piához (remélem nem).

2013. jún. 6. 19:06
 6/46 anonim ***** válasza:
94%
Iskolai kirándulásra ilyen korban eszembe sem jutott volna, de otthon ünnepeken a családdal már ittam 1-1 pohár bort vagy pezsgőt 14 évesen.
2013. jún. 6. 19:10
 7/46 anonim ***** válasza:
73%
Hatosztályosba járok és sokan mondták nyolcadikból hogy hányásig ittak. Én már nem csodálkozom.
2013. jún. 6. 19:15
 8/46 anonim ***** válasza:
58%

A mi osztályunk volt most 3napra.. én nem mentem mert nem tudtam..de ez lényegtelen.. a felső 10.000hez tartozó osztály vagyunk.. mégis a fél társaság részeg volt.. a részleteket nem mesélném.. (attól hogy nem voltam elmondták..)

Őszintén én elítélem.. a részegséget.. azt hogy egy kicsit becsípnek.. szerintem nem gáz.. 8.o/l

2013. jún. 6. 19:21
 9/46 anonim ***** válasza:
75%

Hatosztályos gimibe járok. 2 éve voltam nyolcadikos, barátnőmmel szülinapunk volt és nem kevés alkoholt vettünk a helyi kisboltba. Persze lebuktunk és hatalmas balhé volt. Igazából nem is tudom hogy gondoltuk,hogy ennyi idősen igyunk,ráadásul osztálykiránduláson.

Tekintve,hogy a mai szórakozóhelyeken (legalábbis amik errefelé vannak) nem 1-nem 2 kiscsajt (12 év körülieket) ültettem már be taxiba,hánytattam már simán isznak osztálykiránduláson is.

Úristen. Borzasztó hova tartunk,mondom ezt én aki ugyan úgy csinálja a baromságokat:/

2013. jún. 6. 19:32
 10/46 anonim ***** válasza:
39%
Azt,hogy szánalmasak,és a tanárnak keményebbnek kellene lenni 15-16 évesen sem kéne inni nem hogy 13-14 évesen.Borzalom,és valaki szerint ez elfogadott,süllyed rendesen a társadalom.
2013. jún. 6. 20:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!