Mit gondoltok arról, hogy a 8-os kiránduláson isznak a tinik? Ti vittetek már alkoholt kirándulásra?
Nem vittünk, és egy osztálytársamban sem merült fel ez. Még a legrosszabbakban sem.
20f
Szerintem kicsit korai, nálunk egy-két gyerek vitt, az ofő észrevette (miután leitták magukat), és iszonyú nagy balhét csapott. Én csak 12.-ben ittam (mármint osztálykiránduláson :D), 11.-ben nagyon figyelt a tanár meg nem olyan volt a helyzet, előtte meg eszembe se jutott.
A lényeg, hogy ha isztok is, ne sokat, különösen ha nem vagytok hozzászokva a piához (remélem nem).
A mi osztályunk volt most 3napra.. én nem mentem mert nem tudtam..de ez lényegtelen.. a felső 10.000hez tartozó osztály vagyunk.. mégis a fél társaság részeg volt.. a részleteket nem mesélném.. (attól hogy nem voltam elmondták..)
Őszintén én elítélem.. a részegséget.. azt hogy egy kicsit becsípnek.. szerintem nem gáz.. 8.o/l
Hatosztályos gimibe járok. 2 éve voltam nyolcadikos, barátnőmmel szülinapunk volt és nem kevés alkoholt vettünk a helyi kisboltba. Persze lebuktunk és hatalmas balhé volt. Igazából nem is tudom hogy gondoltuk,hogy ennyi idősen igyunk,ráadásul osztálykiránduláson.
Tekintve,hogy a mai szórakozóhelyeken (legalábbis amik errefelé vannak) nem 1-nem 2 kiscsajt (12 év körülieket) ültettem már be taxiba,hánytattam már simán isznak osztálykiránduláson is.
Úristen. Borzasztó hova tartunk,mondom ezt én aki ugyan úgy csinálja a baromságokat:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!