Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi miatt alakulhat ki egy...

Mi miatt alakulhat ki egy kamasznál embergyűlölet?

Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 14:47
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Rossz tapasztalatok miatt például. Lehet sok ganéj emberrel találkozott, vagy látott és a gyerekkor felhőtlensége után elég villámcsapás szírű a felismerés... ilyenkor azt hiszik minden ember ilyen. Később enyhül általában. Hány éves?
2013. jún. 5. 14:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! 16 éves.
2013. jún. 5. 15:26
 3/11 anonim ***** válasza:

Off: győri?

amúgy, lehet sok csalódás érte, nem tud bízni bennük és könnyebb utálniőket.

2013. jún. 6. 18:37
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem győri.
2013. jún. 7. 12:59
 5/11 anonim válasza:
Lány vagy fiú? Az sem mindegy.
2013. jún. 9. 21:36
 6/11 anonim válasza:
Szülők nevelése sokat számít.
2013. jún. 10. 18:40
 7/11 anonim válasza:
Nálam azért alakult ki 'embergyűlölet' mivel rájöttem, hogy milyen degenerált, torz világképű és gondolkodású szofisztikálatlan buta emberek vannak és vesznek körül, hogy hiába akarom megérteni az eszmefuttatásukat hiába.. Számomra lehetetlen, ezért jobbnak látom elkerülni őket.. 16/F
2013. jún. 10. 19:15
 8/11 anonim válasza:

Utolsó

Mert te annyira intelligens és szofisztikált vagy? Nem belédkötni szeretnék, de az az opció is adott, hogy rengeteg olyan ember létezik még, mint te, és te lehetőséged sem adsz nekik arra, hogy ezt bebizonyíthassák, mert már egyből általánosítasz. Van olyan ember az életedben, akit tisztelsz / felnézel rá? Komolyan érdekel.

2013. jún. 10. 19:55
 9/11 anonim válasza:
Hm.. Nem általánosítok, ezért is tettem "" jelbe az embergyűlölet szót, mert rám félig-meddig igaz csak.. Pár szempont alapján választom meg azokat az embereket, akikkel szóba állok netán tisztelek. A szempontokat nem akarom felsorolni, de nem túl nehéz teljesíteni. Az adott személyről kb. 1,5-2h alatt kialakul bennem egy kezdetleges vélemény. Abban az esetben ha ez pozitív utánajárok az illetőnek (Ezért használom a Facebookot), ha épp negatív akkor pedig nem beszélek vele, és csendben figyelem a viselkedéseit, barátai. Ezért is mondtam azt, hogy félig-meddig igaz. :)
2013. jún. 11. 16:50
 10/11 anonim válasza:
Így már értem. Mertem azt hinni, hogy te is csak egy vagy a sok antiszociális lázadó közül, de te inkább egyfajta szolidabb forma vagy, ha lehet így fogalmazni :D
2013. jún. 11. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!