Normális az hogy egy 15éves lány sötétedésig lehet kinnt?
...és mostanába meg már 6órakkor sötét van.Szeretnék tovább is kinnt maradni de anya nem engedi.Aztmondja nem bízik bennem,(pedig én mindent elmondok neki)meg hogy mennyi "csúnya bácsi"mászkál az utcán.Más csajok buliból-buliba járnak,énmeg...nemmintha akkora partyarc lennék,meg eszem ágába sincs discoba menni.De egy kissebb szórakozóhelyre szívesen beülnék már a barátnőimmel de anyu úgyse engedné meg.Szerintetek igaza van?
15/L
Pff a csúnya bácsik fényes nappal is elrabolhatnak ha akarnak, vagy elüthet autó stb.! Csak tudsz már azért vigyázni magadra!! (gondolom...)
13/L
Szerintem normális..
Téged zavar? :/
Amúgy énis 15 vagyok, kb.sötétedés előtt hazamegyek úgy nagy átlagba, mert amiket mostanában hallok.. Bátorságom sincs kinnt maradni, valahogy úgy érzem, hogy nem vagyok eléggé felkészült arra ha valami vészhelyzet lenne egy sötét utcában vagy akárhol és csak páran vagyunk, de akkorsem ha 10en 15en :)
szia
engem is féltettek és nem engedtek sok helyre, de beletörődtem mert lehet benne valami...most már nagyon bánom..mert akkor még meg volt a szabadidőm és a kedvem hozzá hogy menjek..meg a baráti társaság is.. és az a helyzet hogy már soha többet nem leszek 15...
másrészről: ha valaki folyton parázik valami miatt az megtörténik..és ez nem ilyen pszichobaromság..mert többen is bizonyíthatják..szóval szólj anyudnak hogy álljon le mert ha folyton azt mondogatja magában hogy elrabolják a gyerekemet....szal érted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!