Aki kiskorában sokszor kikapott a hisztiért, az kamaszként vagy felnőttként milyen "gyerek" lett?
Hát attól függ,hogy valaki hogyan kap ki.Engem mindig csak szidtak,de azt elég durván.Mondták,hogy ostoba vagyok,hogy hülye vagyok..stb.Nem lettem se bunkó,se épp kedves.Aztán magamat neveltem kamaszként igazából.De szerintem akinek elnyomják minden hisztijét,azzal valami gáz lesz úgyis.
17/L
Valószínűleg egy emocionális hulla.
Attól függ, mert ha tényleg hisztizett, és valójában nem volt semmi baja, csak mondjuk nem kapta meg a kölyök, amit akart, akkor annak nem is kell engedni.
De ha valami tényleges baj miatt sírt és toporzékolt a gyerek, és azért kapott ki, na abból lesznek a komoly bajok.
Oka van a hisztiknek...a felnot is hisztizik a maga modjan...
a gyerek is okkal hisztizhet ha faradt...almos...vagy nem kap meg valamit... veresnek nem vagyok a hive konnyu a kicsit bantani... ...se a vizesfurdonek ...orult orditasoknak szidasnak..sem...leultetem a bunteto padra 3 vagy 5 ... percre...harag nelkul...kozombosven...nyugodtan..es megmagyarazom...ott kell ulnie. mig lejar az ido...mert igy nem viselkedunk... ha nincs hozzaszoktatva a bunteto padhos...tobbszor is megprobalja elhagyni ha kell 30
szor 30 szor is visszaultetem. ... ugy hogy az elso ket alkalommal elmondom egyszoval itt ulsz mig lejar a bunteto idod...utana viszont szonelkul ultetem vissza ...nem beszelek...nagyon fontos.. akarmit mond nem valaszolok...mert provokalnak...nincs cseveges.... elobb utobb rajon...hogy ez nem trefa...es ott marad.. nagy..turelem ...kell hozza...de...megeri...az eredmeny meg lesz
reszerol kell a turelem...lejart az ido leulok melle es megkerdem tudja -e mert kapta a buntetest...elmondja...egy bocsanatot..keres vagy megigeri tobbe nem ford elo...atoleljuk egymast mondom anyu szeret...roviden...soha ne tartsunk litaniakat...bevalt
mukodik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!