Hogyan léptek tovább? Nektek is van ilyen?
Figyelt kérdés
Még általánosban volt egy osztálytársanőm, aki akkor a legmenőbb lánynak számított az egész iskolában. Én akkor tök átlagos lány voltam, nem érdekelt annyira a divat, nem számítottam "cool" csajszinak, nagyon önbizalomhiányos voltam.. Viszont azóta eltelt 3 év, nagyon megváltoztam (pozitív irányba), "csini" és elég vonzó személyiség lettem.. De mégsem tudok továbblépni. Ha látom Facebookon hogy feltölt egy képet, rögtön fájdalmat érzek, féltékenységgel keveredve.. Mit tegyek?? Mert ezt leszámítva tényleg tele vagyok önbizalommal, és boldog is vagyok és tényleg nincs okom panaszkodni... Ötletek? Nektek van ilyen?2013. máj. 20. 18:09
2/4 A kérdező kommentje:
:D Erre gondoltam én is... DE valami konkrét oka csak van annak hogy ennyire hatással van rám.. Pedig tényleg nem lenne okom féltékenynek lenni rá.. :\
2013. máj. 20. 20:57
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy csak simán berögződött ez a szokás, és már reflexszerűen összerándul a gyomrod az említett lány láttán. De simán előfordulhat az is, hogy valóban féltékeny vagy rá, attól függetlenül, hogy elégedett vagy magaddal. Egy csinos lány is lehet féltékeny egy másik csinos lányra.
4/4 anonim válasza:
Hát ilyen dolgaim nekem is voltak,aztán egy videósnak(Herbynek) köszönhetően megváltozott egy kicsit a felfogásom..dehogy egy kicsit,túlzottan is XDDD :3
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!