Kamaszok! Mennyi pénzt kaptok gyereknapra?
Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 16:10
11/25 anonim válasza:
Nem pénzt kapok, legutóbb egy bringaórát, 2 éve meg egy ismerős megtanított Win-t feltenni, hogy ne kelljen mindig valakit szépen megkérjünk.
12/25 anonim válasza:
sose kaptam még pénzt gyereknapra
14/25 anonim válasza:
Nem ünneplünk mondvacsinált ünnepeket. Karácsony, húsvét, szülinap, régebben Mikulás. Ennyi.
16L
15/25 anonim válasza:
nem kaptam semmit gyereknapra... ma kaptam pénzt ruhákra sminkcuccra, de nem gyereknap alkalmából
16/25 anonim válasza:
Nem ünnepeljük a gyereknapot. 10 éves koromban még elmentünk majálisozni. 16/f
17/25 CoortezFan válasza:
nem nagyon ünnepeljük. de ha igen, akkor max édességet. nem is fogadnám el a pénzt gyereknapra -.-
19/25 anonim válasza:
nálunk minden nap gyereknap van :DD
20/25 anonim válasza:
Anyukám nekem vett egy doboz bonbont akart még venni valamit de megkértem hogy ne költse rám a pénzét. Fura hogy a mai gyerekek mindig csak pénzt akarnak kapni ._.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!