Segítene nekem valaki?
rossz jegyet?drágaság a 4/5 nem rosz
én 9-es vok és nekem a szüleim örülnek a 4/5-nek
mégh nem akarsz stréber lenni
tanulj akkor!
a törihez meg amúgy se kell semmi csak egy kényelmes fotel
vagy tod mit?még az se
egy vas ágy
ha megakarsz tanulni akkor a földön is sikerül
én ott szoktam
Én egy 7.-es kamasz anyukája vagyok.
Nem tudom ílyenkor az első hetekben mi van veletek, de az én fiam is 4-es dogákat ír, pedig kitűnő tanuló. Már idegileg padlóra tesz, mert az mondja, hogy hol van már az amit tavaly tanult..
Ő hajnalban kel és akkor tanul,anno én is így csináltam, és nekem feleannyi idő kellett, hogy megmaradjon. Nála is bevált, ha hazjön csak leckét ír, és reggel tanul, na persze ehhez akarat is kell.
Szokj hozzá a 4-eshez vagy a 4/5-höz...helyetted nem tanulhatunk.
Ébredj fel és tanulj még többet ha 5ös akarsz lenni.Tanulási módszer...nos mindenkinek más vélik be,neked kell kitapasztalnod.
Én anno 6-at kijártam lazán 1,5-2órás tanulással...persze tz-k előtt többet tanultam.Nem voltam 5ös,volt pár 4esem is.
Ha a 6.-ra azt mondod nehéz mit szólsz később.Kiscsillag a 6. osztály gyerekjáték csak figyelni kell az órán.Én most vagyok 9.-es és naponta 3órán kell tanulnom min.Nem nagyon vannak még jegyeink,nekem egy 5ösöm,kettő 4esem és egy 3asom van.Meg most írtunk a héten vagy 5-6dogát.
14:22-es vagyok!
Figyelj,mi is kísérleti osztály vagyunk!
Na és?Oda kell figyelni az órán,otthon RENDSZERESEN MEGÍRNI A HÁZI FELADATOKAT ÉS TANULNI és akkor nem lesz gond!
Megértem,hogy a péntek délután a Tiéd!Ez nekem is így van.Ilyenkor azt csinálok amit akarok:haverokkal vagyok,gépezek,tv-zek,zenét hallgatok...Ez érthető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!