Hogyan beszéljem rá anyukámat?
Figyelt kérdés
Igazából nem tudtam, hogy melyik témába írjam ezt a kérdést, de mivel a többi hasonló jellegű itt volt, ezért én is ide írtam. :D
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám rábeszélni az anyukámat, hogy elengedjen egy debreceni gimnáziumba?
Azt nem értem, ha Nyíregyházára mennék gimibe oda miért engedne el? Hiszen az sincs annyira közel. Vonattal meg azt a + pár percet kibírom.
Kolis lennék/leszek! :)
14/L
2013. máj. 14. 14:30
11/11 anonim válasza:
Gondold át, hogy anyukád mit tart a fősuliban fontosnak, vagy mit szeretne, hogy Te csinálj - vagy épp ne csinálj majd később akár ott, akár munkában. Nézz utána, lehet, hogy Debrecenben ezeket jobban tudnád csinálni és azt hangsúlyozd ki. Keress valami olyat, ami az ő szemében előnyösebb lenne, mint a másik helyen, pl. ha fontosnak tartja a nyelvtanulást, akkor nézz utána mennyivel jobban tudnád ezt Debrecenben csinálni. A lényeg, hogy olyannal érvelj, amit ő tart fontosnak és ne azzal, amit Te. Vagy emeld ki mennyivel biztonságosabb a város, vagy mennyivel jobb a közlekedés. Nézz utána mennyibe kerül a koli, hátha az is számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!