Hogyan beszéljem rá az anyukámat a sminkre?
14 éves vagyok. Lehet hogy még nem kéne sminkelnem magam de már szeretném. Az osztályomban már minden lány sminkeli magát
1-2,valaki 3 éve csak én nem . Sokszor rosszul érzem magam
emiatt ( hiszen mindenki szebb sminkben). Kérlek segítsetek!!!!!!!!!!
szebbek? egy átlag 14 éves sminkje túltesz az ukrán kur_vákon is...
tragikomikus...
mondd el anyukádnak ugyanezt...hogy rosszul érzed magad amiért mindenki sminkel,csak te nem...mondd el,hogy nem akarsz egy kirakati baba lenni és konkrétan vakolatszerűen felpakolni az alapozót/púdert,nemakarsz túlzásba esni...
amúgy azt ajánlom hétköznapokra inkább csak szempillaspirált használj+ha szükséges korrektort, ha nagyon szeretnéd akkor nagyon kevés(!) púdert(nyáron szerintem az alapozó felejtős)
és ha ezzel (^) egyetértesz,mondd el azt is,hogy csak ezeket használnád
köszi,
én is csak egy kis púderre és egy kis korrektorra gondoltam,meg egy icipici szempillaspirálra!!!
az osztálytársaim tényleg elég kur_an néznek ki!!
ÉN NEM AKAROK ILYEN LENNI!!!!!!!!!!!!
De jó neked hogy ennyire tudod.....
Netán te is az vagy???
Nem azért kérdeztem hogy sértegess....
Nem kötelező válaszolni a kérdésre, főleg ha ilyen bunkó vagy!!!
Én eleinte szolidan kisminkeltem magam, és vártam anyum reakcióját. Az első ez volt: "de szép vagy!" (szülők... :D) Persze én nem a suli, meg mások miatt csinálta, csak így egy fokkal jobban éreztem magam, picit visszatért az önbizalmam. Egyébként anyukád sminkeli magát? Mert akkor próbálkozhatnál, hogy ő milyen szép sminkelve, biztos neked is jól állna, vagy próbálja ki ő is, hogy nem sminkeli magát...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!