Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, hogy a barátnőm...

Mit csináljak, hogy a barátnőm nagyon megkedveljen?

Figyelt kérdés

3 éve ismerem a barátnőmet,osztálytársak,padtársak vagyunk.Voltak kisebb-nagyobb veszekedéseink,volt,hogy ő hibázott,volt,hogy én hibáztam.Ő sokszor oktalanul bunkózott,én erre rákontráztam,nem hogy finoman megkérdeztem volna,hogy most miért csinálja ezt.Szóval én mindig beismerem,hogy vannak hibáim,ő szinte sosem.Volt,hogy egyszerre bántottuk egymást,de akkor bevallottuk mindketten,hogy hibásak vagyunk.A legtöbb veszekedés úgy végződött,hogy kibékültünk és megöleltük egymást.De mostanában kezdünk újra elhidegülni egymástól.Nagyon nem jó érzés,hogy van nálam jobb barátnője,pedig azt állítja,hogy én vagyok az osztályból a legjobb barátnője.

Lehet,hogy gyerekes dolog az,amit én akarok,de akarom és nincs mese.. hogy tudja,hogy szeretem és hogy a barátnője vagyok,akire mindig számíthat.

17/L

2013. máj. 12. 22:46
 1/6 anonim ***** válasza:
van hogy a barátságok kinövik egymást. törődj bele.
2013. máj. 13. 17:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Ilyen csak azoknál létezik,akik feladják.És pont nem én leszek az,aki bármit is felad.Igen,ezt 17 éves fejjel kimerem bátran jelenteni.Egy barátság elmúlásába pedig nem fogok beletörődni.Hülyeség is.
2013. máj. 13. 22:39
 3/6 anonim ***** válasza:
ahogy gondolod. ha szerinted neki jó az hogy egy akárki folyton a nyakában liheg, tedd úgy.
2013. máj. 14. 16:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ott.Amikor szépen kivonultam onnan,akkor elkezdte felhozni,hogy most miért nem vagyok többet vele,miért nem beszélgetünk többet!Akkor erre mi a magyarázat??
2013. máj. 14. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szervezzetek minél több közös programot, főleg olyat, ahol jól szórakoztok. Nevessetek sokat-a nevetés mindent megold :)

Vagy menjetek vásárolni, az is nagyon jól össze tud hozni 2 lányt :)

Kérd ki a tanácsát, hogy érezze, fontos a véleménye és mindig éreztesd vele, hogy te mindig ott leszel mellette,bármi is történik.

És igazad van, Ne add fel! helyedben én sem tenném, harcolni kell! :)

2013. máj. 17. 20:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi,kedves utolsó!:)
2013. máj. 18. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!