Mit csináljak, hogy a barátnőm nagyon megkedveljen?
3 éve ismerem a barátnőmet,osztálytársak,padtársak vagyunk.Voltak kisebb-nagyobb veszekedéseink,volt,hogy ő hibázott,volt,hogy én hibáztam.Ő sokszor oktalanul bunkózott,én erre rákontráztam,nem hogy finoman megkérdeztem volna,hogy most miért csinálja ezt.Szóval én mindig beismerem,hogy vannak hibáim,ő szinte sosem.Volt,hogy egyszerre bántottuk egymást,de akkor bevallottuk mindketten,hogy hibásak vagyunk.A legtöbb veszekedés úgy végződött,hogy kibékültünk és megöleltük egymást.De mostanában kezdünk újra elhidegülni egymástól.Nagyon nem jó érzés,hogy van nálam jobb barátnője,pedig azt állítja,hogy én vagyok az osztályból a legjobb barátnője.
Lehet,hogy gyerekes dolog az,amit én akarok,de akarom és nincs mese.. hogy tudja,hogy szeretem és hogy a barátnője vagyok,akire mindig számíthat.
17/L
Szervezzetek minél több közös programot, főleg olyat, ahol jól szórakoztok. Nevessetek sokat-a nevetés mindent megold :)
Vagy menjetek vásárolni, az is nagyon jól össze tud hozni 2 lányt :)
Kérd ki a tanácsát, hogy érezze, fontos a véleménye és mindig éreztesd vele, hogy te mindig ott leszel mellette,bármi is történik.
És igazad van, Ne add fel! helyedben én sem tenném, harcolni kell! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!