Vajon miért ilyen ez a lány? Szerintetek? (többi lent)
Nagyon szép, aranyos és kedves. Ráadásul okos is (versenyekre jár, és általában nagyon jó helyezéseket is ér el), intelligens, és segítőkész, viszont még soha nem volt pasija. Szóval szűz is és még nem csókolózott. Barátnői vannak, ahogy látom a suliban, de közös programokra nem nagyon jár, beszélni valamennyire szokott, de nagyon nagyon visszahúzódó és csendes. Meg tök határozatlan.
Ha valaki olyan szép és rendes, okos, mint ő, akkor miért ilyen mégis, szerintetek?
Ja és 16 éves.
Én szívesen ismerkednék vele jobban, csak nem tudom, hogy kezdjek hozzá, mert nem akarok "rosszat" csinálni. Először azt lenne jó tudnom, hogy vajon miért ilyen.
16F
Köszönöm mindenkitől az eddigi válaszokat!
11-es, nem, biztos, hogy nincs barátja és szűz. Néha hallom egyik barátnőjével, mindig azzal piszkálja, hogy fogjon már valakit.:P Úgyhogy az biztos igaz róla, amit írtam.
Érdekes,szerintem ez a csaj egy kicsit álszent,ahogy én leszűrtem.Nem,nem vagyok irigy,nekem minden megvolt,ami egy 17 éves lánynak már meg lehet,kivéve az abortusz,mert még nem estem teherbe,szerencsére.Én is visszahúzódó vagyok,de én azért,mert engem sokan megszóltak már a kinézetemért,amin aztán nagyon nem tudok változtatni.Amúgy lehetetlen,hogy ennyire tökéletes valaki és ne legyen hibája..
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!