Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Vajon miért ilyen ez a lány?...

Vajon miért ilyen ez a lány? Szerintetek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nagyon szép, aranyos és kedves. Ráadásul okos is (versenyekre jár, és általában nagyon jó helyezéseket is ér el), intelligens, és segítőkész, viszont még soha nem volt pasija. Szóval szűz is és még nem csókolózott. Barátnői vannak, ahogy látom a suliban, de közös programokra nem nagyon jár, beszélni valamennyire szokott, de nagyon nagyon visszahúzódó és csendes. Meg tök határozatlan.

Ha valaki olyan szép és rendes, okos, mint ő, akkor miért ilyen mégis, szerintetek?

Ja és 16 éves.

Én szívesen ismerkednék vele jobban, csak nem tudom, hogy kezdjek hozzá, mert nem akarok "rosszat" csinálni. Először azt lenne jó tudnom, hogy vajon miért ilyen.

16F

2013. máj. 11. 20:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
Mert mi van, ha valójában van barátja és nem is szűz már? A normális lányoknál általában ez szokott lenni az esetek 85+%-ában, ahogy elnézem. Ha meg mégsem, akkor sincs semmi.
2013. máj. 12. 16:16
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkitől az eddigi válaszokat!

11-es, nem, biztos, hogy nincs barátja és szűz. Néha hallom egyik barátnőjével, mindig azzal piszkálja, hogy fogjon már valakit.:P Úgyhogy az biztos igaz róla, amit írtam.

2013. máj. 12. 16:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Érdekes,szerintem ez a csaj egy kicsit álszent,ahogy én leszűrtem.Nem,nem vagyok irigy,nekem minden megvolt,ami egy 17 éves lánynak már meg lehet,kivéve az abortusz,mert még nem estem teherbe,szerencsére.Én is visszahúzódó vagyok,de én azért,mert engem sokan megszóltak már a kinézetemért,amin aztán nagyon nem tudok változtatni.Amúgy lehetetlen,hogy ennyire tökéletes valaki és ne legyen hibája..

17/L

2013. máj. 12. 19:06
 14/16 A kérdező kommentje:
Nyilván nem tökéletes, de nem is álszent! Ő tényleg ilyen, persze nem muszáj elhinni. Ha te is ismernéd, mint én, akkor viszont nem vonnád kétségbe. Egyébként is, miért lenne álszent?! Például azt már vehetjük is hibának, hogy alig van közösségben és túlságosan is csendes. Én például ezért merek nehezebben közeledni felé, és gondolom nem csak én vagyok így. Ebben a viselkedésben nincs semmi álszentség szerintem.
2013. máj. 12. 20:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen lányok. Valószínűleg kevés az önbizalma, megerősítésre vágyik. Próbálj meg barátkozni vele, lehet hogy idő kell neki hogy kinyílhasson és megismerhesd. Csak beszélgess vele, azzal nem csinálsz semmi "rosszat".
2013. máj. 13. 00:43
 16/16 anonim válasza:
100%
a leírtakból kicsit magamra ismertem. én is visszahúzódó és csendes vagyok, de ez csak a külső. ha valakit megismerek és elnyeri a bizalmam megnyílok neki. lehet ha megismered a lányt rájössz hogy egy igenis határozott lány akinek van önbizalma, csak valakinek elő kell belőle hozni ezt az oldalát is. és én a lány helyében nagyon örülnék ha egy figyelmes, normális srác ismerkedne velem. szóval hajrá ;)
2013. máj. 19. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!