Ma láttam a parkban, hogy egy nő az öt év körüli lányát, állva pisiltette egy fánál. Eléggé meghőköltem a látványon. Miért csinálhatták vajon úgy? Más is látott ilyet?
Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 12:48
1/9 anonim válasza:
van akinél ugymond a "vágás" feljebb végződik,és ezáltal ha ülve pisil,szinte felfelé megy a sugár,kipisil a wc-böl is.itt olvastam sokszor hogy olyankor jobb neki az állva pisilés.ennyit tudok csak írni.
2/9 anonim válasza:
Lehet, hogy azért, mert guggolva pont lepisilné magát a kislány. Egyébként nem, nem láttam még ilyet, de ha láttam volna is, akkor sem érdekelt volna különösebben. Én komolyan nem értem, hogy miért kell ennyire másokkal foglalkozni? Kedves kérdező, már ne haragudj meg, de nincs jobb dolgod, mint ilyesmin fennakadni? Engem nemrég felelősségre vontak, mert egy buszmegálló közelében, egy eldugott, bokros részen meg mertem pisiltetni a kisfiamat. Kaptam azért, mert egyrészt közterület, nyilvános hely, másrészt pedig azért, mert tél van, és biztos megfázott a kisfiam... Már azt sem értettem, de ezt most végképp nem. Miért nem mindegy neked, hogy pisil az a kislány???
3/9 anonim válasza:
Nincs ebben semmi elítélendő, de a hideg miatt nem pisiltetném szabadban a lányom, ha lenne.
4/9 anonim válasza:
Utolsó, akkor pisiljen be a kislány, ha rájön a hidegben?
5/9 A kérdező kommentje:
az is furcsa volt, hogy a nadrágját jóformán csak elől tolta le, és úgy pisilt, mint egy fiú. lányos szülőként meglepett a dolog, és sose pisiltetném így a lányom.
2013. márc. 16. 13:56
6/9 anonim válasza:
Volt itt nemrég egy valaki, aki rengeteg kisláynpisiltetős kérdést írt ki. Már a perverzió határát súrolta. Remélem nem ő tért vissza.
Szerintem ne válaszoljatok erre a kérdésre!
8/9 anonim válasza:
Nekem már az is elég perverz, hogy valaki ilyen kérdést tesz fel...
9/9 anonim válasza:
-en speciel 9 eves koromig pelenkat es gumibugyit hordtam!igy ilyen allva-ulve gondom nem volt!-(28L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!