Ti mit gondolnátok erről a lányról?

senior24, kicsit általánosítasz, nem gondolod? Mert hogy NEM MINDEN LÁNY ILYEN!!
Amúgy a kérdéshez hozzászólva: semmit. Ő élete, nem szólok bele.

Miért szerinted engem érdekel?Ahogy mondtad,az ö élete! :)
Általánositok?.Meglehet de ahogy szoktam is irni,TISZTELET A KIVÉTELEKNEK!Egyébként meg ha körülnézünk,nem sok jot láthatunk.De ha leirom h mi a véleményem és leirom mik a TÉNYEK,akkor meg mindenki azzal jon h az ö lánya nem ilyen meg h félrebeszélek mert a világot nem ez jellemzi.Hm..Érdekes!Lehet h nem mindenki ilyen,de a legnagyobb része igen, és egyre több lesz.
Utolsó
igazad van, tényleg egyre többen vannak...ismerek olyat, aki 13 évesen lefeküdt az akkor 19 éves pasijával...de ez a lány nem ilyen...és csak azért merem ezt így kimondani, mert én vagyok az a lány...és nagyon kevés dolog van amihez értek, de ismerem magamat, de nem tudom másokmit gondolnak rólam vagy gondolnának, ha csak ennyit tudnának rólam, azért tettem fel a kérdést, hogy ezt megtudjam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!