Ti mit gondolnátok erről a lányról?
Azt, hogy nagyon hasonlít rám. :) És azt, hogy sajnálom, amiért neki sem jön össze egy normális kapcsolat sem. És azt, hogy szerencsésebb, mint én, mert én még mindig az előzőt "siratom" 5 hónapja....
16L
Ezen meglepödsz kedves szülö? :D :D :D
Most meséljek a mai kis 12-16 évesekről?Akkor a lányod el van még maradva,mert ismerek olyan 13 évest! akin már csak azurhenger nem ment át szerintem,meg kefél füvel fával,de ha megnézel egy tini szorakozohelyet akkor kiesne a szemed és azt mondanád h a lányod egy szent szüz!Persze ha igy folytatja ö is egy ribke lesz,de akkor vess magadra.És nem nem öskövület duma,mert fiatal vagyok és pontosan tudom h mi folyik manapság és h utálom már hallgatni a sok siro szülöcskét h ö mennyire sz'rban vannak mert ilyen a lányuk meg olyan és h már durva amiket a kis törékeny csemetéjük csinál.Kedves szülök,vessetek magatokra,komolyan mondom h fiatalabb koru létemre és férfiként több felelösségem és eszem van mint egyes mai szülöknek.Hidd el!
Egyébként meg mit szolnék? hát aggodnék a szülök gyermeknevelése miatt és elszomorodnék,h kinyalja a csemetéje p'csáját és h ennyire elkapatja a kedves öfelsége eminenciáját,mert egy két év és ugy fog kizavarni a szobájábol h csak füstölsz,de sztem ezt már most is csinálja hiszen benne van a korban,mert nem adtál neki 30-40 ezer ft-ot azért h elverje Balaton Sound-on vagy a plázába verje el márkás kenvelo cuccokra,de hidd el h követelözni fenyegetni és hisztizni meg zsarolni azt fog tudni de h bármiféle dologra megkérd amiért neki meg kell majd mozditanija a kisujját vagy segiteni kell,azt várhatod h segiteni fog,ugyanis természetesnek fogja tartani h te azért tulorázz és gürizz h ö márkás cuccokkal és telefonokkal vagizhasson a r'banc osztálytársai elött és h legyen pénze lerészegedni valami diszkoban h elveszithesse a szüzességét h ne legyen ciki h ö még szüz!Egyébként fura lenne ha még egyáltalán szüz lenne mert azt már el kellett volna veszitenie divatból!!!!13 évesen,mert ez a mai z generácio elöirt fontos szabályzata,nem tudtad?Szomoru de ez van!
Egyébként meg nem tudom h sirja e vagy nevessek e!
De egyébként a szabályzatuk az valahogy ugy néz ki hogy:
-veszitsük el a szüzeségünket 13 évesen vagy már elötte
-mások tollával ékeskedjunk
-mások vérén élösködjünk
-követelözzünk
-fenyegetözzünk
-zsaroljunk
-lopjunk csaljunk hazudjunk,
-hisztizzünk,
-ne dolgozzunk viszont mindenki nyalja ki a zsenge elkényeztetett p'csánkat,mert ez nekünk alanyi jogon jár,és anyuék csak csicskák akik azért dolgoznak h mi elköltsük a kikövetelt pénzüket mindenféle bulikba r'banc rucikra meg telora
-nyávogjunk mint egy kiscica és doromboljunk anyuciéknak h odaadja a bmw kulcsot mert muszáj vagiznunk a mások elött
-jogunk legyen de felelösségünk és kötelezettségünk az nem
-ne legyen lelkiismeret furdalásunk
-ne legyen büntudatunk
-beszéljünk bunko köcsög modra azzal aki a seggünk alá rakja a kaját és a pénzt
-egész nap csak lustálkodjunk
-egész nap csak face-en logjunk és csettintésre hozzák be nekünk a kaját 15 évesen,mert nem tudunk kenyeret kenni
-legyünk igazi mesteri manipulálóak
-legyünk kétszinüek,szinészek is egyben
-köpönyegforgatók
-pofátlanok
-flegmák
-legyünk Siofok c'fkái
Soroljam még?Ugye nem kell.Ja és még kifelejtettem h
-nézzük h'lyének a másikat,nevessük ki,tereljük a témát és hazudjunk még saját magunknak is,vagy sértödjünk be mert valaki kimondja az igazat,de ha valami baj történik akkor meg menekülünk anyuciék szárnyai alá,mert megcsapott minket az ÉLET szele!
kedves utolsó...
soha nem kért pénzt, maximum ha osztálykirándulásra mentek, de akkoris csak egy ezrest kajára.. vagy ha több napra mentek, akkor adtam neki 5.00 forintot... sokat segít a házimunkában és főzni is szokott néha... jó tanuló... nyárra már nekiállt munkát keresni... nem akar márkás cuccokat, mert nem szereti őket.. ugyanis azok általában tucat termékek...nem jár bulizni se.. fesztiválokra se akar menni... egyszer voltunk egy Hooligans koncerten tavaly decemberben és ennyi... Siófokra szoktunk menni nyáron, ott le szoktunk menni a család barátaihoz (vállalkozók) beszélgetni a sétányra... nem zavar ki senkit a szobájából... néha iszik (havonta 1szer, max 2szer), de akkor csak 1-2 doboz sört, szilveszterkor pezsgőt, szülinapkor 1-2 barátja átjön és megisznak fejenként 1 doboz sört... a cigit kipróbálta, de nagyon nem tetszett neki és azóta se gyújtott rá... sőt először is csak egy slukkot szívott, aztán elnyomta és eldobta a cigit...
Eddig még! :DVárj egy kicsit!
Ha viszont akkor sem,akkor meg örülj neki mert a ritka kevesek közé tartozik,mindenesetre jo volt hallani h vannak normálisak még! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!