Milyen a koleszes élet?
Szobatársakkal nem lesz gond, hidd el mindenki pont úgy érez ahogy te, mindenki arra fog törekedni, hogy jóban legyen a szobatársaival:)
Miket kell vinni? Ezt neked kell tudnod, hogy mire van szükséged.
Ágyneműt én még akkor is vinnék, ha adnának, azért a sajátomban jobban megbíznék. Tisztálkodószerek, törölköző, egy heti váltás ruha, cipő(k). Hétvégente pakolj fel kajából, akkor nem kell venni. Vidd el dobozokban, azokat fel tudod címkézni. Mondjuk ilyen helyen arra sajnos számítani kell, hogy néha eltűnik egy-két dolgod a hűtőből, mert általában szintenként (vagy néhány szobánként) van csak egy ilyen készülék, és nyilván minden hűtőre jut egy idióta, aki nem képes tiszteletben tartani a másik ennivalóját.
Nem feltétlenül igénytelen egy kolesz, persze nyilván ne a Hilton nászutaslakosztályára gondolj:) Pici szoba, emeletes ágyakkal, szintenként közös zuhanyzóval és WC-vel.
Jó csapat szokott összeállni. Én a természetem miatt a legközelebbi suliba mentem /ami a szomszéd utcában van/. KOlit a személyiségem miatt nem vállaltam volna be.
Viszont visszagondolva itt ebben a suliba én is lettem volna kollégista.
Néha meg is engedték, hogy benn aludjak. De azt tapasztaltam, hogy majdhogy nem olyanok mint egy család. Mindig összetartana a kollégiumba, és ha nem találkoznak pár napig akkor már hiányoznak egymásnak.
18l
Nos, hol is kezdjem, a koleszos élet király, nem is kicsit,ha jó szobatársakat fogsz ki akkor überkirály. Kihagyhatatlan élmény, emlékszem amikor először mentem be a koliba, én is izgultam, láttam a sok új embert akik mind ismerik egymást, én meg ott álltam és néztem, mint Rozi a moziban. Hamar megszoktam az új helyet, az egész olyan családias és dilis nem is kicsit non stop hülyülés az egész, nagyon jó kell beosztanod az idődet ha tanulni is akarsz, mert ott elég nehéz. Nem tudom, hogy koedukált vagy lánykoleszba mész-e, de ha lánykoliba mész is ne búsulj ott olyanokat is megtehetsz, amiket amúgy nem mernél, pl.: meztelenül táncolni a folyosón. XD
A legfontosabb dolog, amit mindig vigyél magaddal az a kaja, az mindig kell, nálunk a koleszban mindig csak zabálunk, annyit eszek ott egy hét alatt, mint itthon egy hónap alatt. Ha netalán csütörtökön is van kajád, akkor te vagy a császár.:D
Úgyhogy ne félj, vágj bele nyugodtan, akik ezt kihagyják nem tudják miről maradnak le.
Koleszes élet? :D
Hát buli szex pia.Pasik,forditott esetben nők!
Na meg persze anyuciék pénze mert dolgozni egyik sem meg azért egy kis tanulás is.
Fú én imádok koleszos lenni :D
Igazából attól függ milyen koleszba kerülsz meg milyenek a tanárok. Meg persze a szobatársak. :D Én nem bántam meg,itthon is szeretek de elvagyok ott is rendesen :D
saját ágyneműt szerintem is vigyél, papucs, lakat, tisztasági dolgok :D
Két dolgot jegyezz meg: kaját piát valamint WC papírt mindig zárd el a szekrényedbe :D
5ösnek igaza van részben ( azokat a szavakat leszámítva amiket életemben nem hallottam :D). Tényleg nincs sok magánszférád,elvégre közös wc,közös zuhanyzó,mindenhol sokan vannak. De hamar meg lehet szokni.
Amúgy ha kérdésed van írhatsz, 15L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!