Nem tudok aludni a szüleimtől, mit tegyek?
12-es vok:
Uh, az kemény. Erre már nem is tudok mit mondani. Szégyelhetik magukat mind a ketten, hogy ilyen taplók.
Esetleg kollégium?
a lehetőség, koli. a koliba is lennének idegesítő emberek akik nem úgy alszanak, ahogy te, de lehet jobb lenne neked. nem tudsz elmenni egy kollégiumba?
b lehetőség, az édesapádhoz, nagyszülőkhöz nem tudsz oda költözni? (tudom milyen káros az alváshiány, sajnos tapasztaltam)
c lehetőség, leülsz anyádékkal beszélgetni. ti mind a hárman ( anyud, a mostohád, meg te) előadhatjátok gondotok bajotokat. ha ezt nem akarják, nem lehet mozdulni velük semmerre, nem hallgtanak meg és folytatják továbbra is akkor, beszélj a suli családsegítőjével, vagy az ofőddel, tudom, hogy ciki meg monden, de ez azért nem mehet így tovább.
Miért lenne kamu? Nekem az édesszüleim, akikkel alapvetően jó viszonyom volt, csinálták ezt sokszor. Na, nem állandóan. De az ajtók hangszigetelése borzalmas, már eleve ez problémát okozott, mert a normál hangerős beszélgetés is olyan volt, mintha nem kint, a nappaliban, hanem a szobán belül zajlott volna.
De hogy nincsenek tekintettel a "hülye kis kamaszgyerekre", akinek "csak" suliba kell menni, az nekem nem új. Én csak hatkor keltem, de volt, hogy nem igazán érdekelte a szüleimet. Bezzeg ha ők aludtak, akár napközben is, akkor pisszenni sem lehetett.
Tévére, zenére én se tudtam elaludni, vagy csak olyan hangerőn, amitől ugyanúgy behallatszik kintről minden. Tegyél be füldugót. Nem tudok jobbat.
Nincs más rokonod? Apukáddal mi van?
Ha én ilyen helyzetbe lennék biztos szólnék valamelyik hozzátartozómnak vagy az iskolában egy tanáromnak. Ez nem járja, ha nem tudsz aludni az iskolai teljesítményed is romlani fog, ráadásul gondolom mennyire kiborító lehet, hogy nem tudsz egy éjszakát végig aludni . Egyébként mi az, hogy kirak? 18 éves korodig kötelező viselnie a gondodat. Arról nem is beszélve, hogy pasiját többre tartja mint a saját lányát?! Gratulálok neki, igazi "minta anya". Én biztos megmondanám a szemébe a magamét. Az ilyenektől a falra mászok, komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!