Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem tudok aludni a szüleimtől,...

Nem tudok aludni a szüleimtől, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Reggel 5 kor kelek minden nap hogy iskolába mehessek, mert elég messze van, és napi 4-5 órákat, (olykor 3) alszok, és egyszerűen nem tudok odafigyelni a tanítási órákon. Nem az hogy hangosak vagy valami, hanem elve a mormogás.. nem hallom min beszélgetnek csak hogy egyfolytában mormogás és ez folytonos. Akárhogy próbálok nem tudok tőle aludni, megőrít! Ezt szokták csinálni hajnalokig. Most mit tegyek? Már sírógörcsök jönnek rám..

2013. máj. 8. 23:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
79%
Napközben aludj. Feltételezem a ventilátort is kikapcsolná. Nekem az segít. Még ha nem is magamra irányítom. Vagy szedj valami természetes nyugtatót. Én is nagyon nehezen alszom el, de talán a fáradság segítene neked. De ha a nyugtatót választod beszélj házidokival. Esetleg a kolléigumot megpróbálhatod jövőre.
2013. máj. 9. 00:54
 12/26 anonim ***** válasza:
92%
Amikor ők próbálnak aludni, te se hagyd őket. Menj ki vizet inni, nagy csörömpöléssel, menj vécére szintén nagy zajjal stb. Ha morgolódnak, közöld velük, hogy ugye milyen jó, ha nincsenek rájuk tekintettel. Én ezt addig csinálnám, amíg nem hagynak aludni. Ha ilyen rossz a viszony, hogy nem lehet velük megbeszélni talán ebből tanulnának.
2013. máj. 9. 07:02
 13/26 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: Próbáltam, szintén fenyegetőzés. Ugyanezt mondtam nekik, anyám azt mondja hogy akkor kidob itthonról vagy egyéb más dologgal.. Még reggel is mikor én iskolába megyek, ugye nagyon korán van, én meg átmegyek a fürdőbe stb és kijön velem ordibálni hogy mekkora paraszt vagyok, hagyjam már őket aludni. Én meg mondom akkor este ti engem miért nem hagytok? Fenyegetőzés, ordibálás, itt csak nekik lehet igazuk. Anyám addig alszik amíg akar mert nem dolgozik, mostohaapám 7-8 körül indul munkába, őt nem tudom hogy nem zavarja a kevés alvás.
2013. máj. 9. 07:21
 14/26 anonim ***** válasza:
84%

12-es vok:

Uh, az kemény. Erre már nem is tudok mit mondani. Szégyelhetik magukat mind a ketten, hogy ilyen taplók.

Esetleg kollégium?

2013. máj. 9. 07:28
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem kamu
2013. máj. 9. 07:42
 16/26 anonim ***** válasza:
84%

a lehetőség, koli. a koliba is lennének idegesítő emberek akik nem úgy alszanak, ahogy te, de lehet jobb lenne neked. nem tudsz elmenni egy kollégiumba?

b lehetőség, az édesapádhoz, nagyszülőkhöz nem tudsz oda költözni? (tudom milyen káros az alváshiány, sajnos tapasztaltam)

c lehetőség, leülsz anyádékkal beszélgetni. ti mind a hárman ( anyud, a mostohád, meg te) előadhatjátok gondotok bajotokat. ha ezt nem akarják, nem lehet mozdulni velük semmerre, nem hallgtanak meg és folytatják továbbra is akkor, beszélj a suli családsegítőjével, vagy az ofőddel, tudom, hogy ciki meg monden, de ez azért nem mehet így tovább.

2013. máj. 9. 07:44
 17/26 anonim ***** válasza:
88%

Miért lenne kamu? Nekem az édesszüleim, akikkel alapvetően jó viszonyom volt, csinálták ezt sokszor. Na, nem állandóan. De az ajtók hangszigetelése borzalmas, már eleve ez problémát okozott, mert a normál hangerős beszélgetés is olyan volt, mintha nem kint, a nappaliban, hanem a szobán belül zajlott volna.

De hogy nincsenek tekintettel a "hülye kis kamaszgyerekre", akinek "csak" suliba kell menni, az nekem nem új. Én csak hatkor keltem, de volt, hogy nem igazán érdekelte a szüleimet. Bezzeg ha ők aludtak, akár napközben is, akkor pisszenni sem lehetett.

Tévére, zenére én se tudtam elaludni, vagy csak olyan hangerőn, amitől ugyanúgy behallatszik kintről minden. Tegyél be füldugót. Nem tudok jobbat.

2013. máj. 9. 08:36
 18/26 anonim ***** válasza:
84%
Egyik ismerősömnek is ezt csinálták a szülei, ő egyszer elaludt az iskolában, behívták a szüleit, azóta odafigyelnek rá, hogy aludhasson.
2013. máj. 9. 09:28
 19/26 anonim ***** válasza:

Nincs más rokonod? Apukáddal mi van?

Ha én ilyen helyzetbe lennék biztos szólnék valamelyik hozzátartozómnak vagy az iskolában egy tanáromnak. Ez nem járja, ha nem tudsz aludni az iskolai teljesítményed is romlani fog, ráadásul gondolom mennyire kiborító lehet, hogy nem tudsz egy éjszakát végig aludni . Egyébként mi az, hogy kirak? 18 éves korodig kötelező viselnie a gondodat. Arról nem is beszélve, hogy pasiját többre tartja mint a saját lányát?! Gratulálok neki, igazi "minta anya". Én biztos megmondanám a szemébe a magamét. Az ilyenektől a falra mászok, komolyan...

2013. máj. 9. 10:14
 20/26 anonim ***** válasza:
Ez a nevelőapa miatt lehet, vagyis mostoha, bocsánat! Ne várd meg míg elküld. Van nagyid, vagy nagyszüleid, apukád, egyéb rokon? Mondd meg, hogy a hócipőd tele van tőlük, éljék az életüket, de nélkülde, vagy fogják be a pofájukat, é aludjanak éjjszaka, ne pedig dumáljanak! Ha van olyan rokon, akihez mehetnél, mondd meg, hogy eleged van stb. Úgyis 16 vagy, 2év múlva nagykorú. Elmehetsz koleszba, elmehetsz dolgozni, akármi. Mondd meg kerek-erec, ha ők nem lépnek, akkor majd te, de az végérvényes lesz!
2013. máj. 9. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!