Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, van így még valaki?

Kamaszok, van így még valaki?

Figyelt kérdés

Ti várjátok a nyári szünetet? mert én egyáltalán nem...

Ha nem, miért, ha igen, miért?

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! :)

2013. máj. 8. 17:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én várom is meg nem is! Azért várom, hogy nem lesz suli, nem számítanak majd a napok, akkor lesz a szülinapom, és megyünk össze-vissza nyaralgani, és anyáékkal együtt lehetek egy hónapig, mert szabadságuk lesz. Viszont azért nem várom, mert ha vége a nyárnak, jön a 7. osztály, és attól félek, inkább maradnék 6.-os!
2013. máj. 9. 15:44
 12/17 anonim ***** válasza:

Még szép, hogy várom! :)

Most volt a sulinkban hosszú hétvége, amikor is halálra untam magam. Csak úgy találomra megnyitottam a microsoft word programot, majd elkezdtem írni...

Egy idő után rájöttem, hogy ez egy rohadt jó történet, talán sikerkönyv lesz belőle! :DDD Suli közben viszont nem nagyon van rá időm, de nyáron kiélvezhetem a rengeteg időt.

Ezen kívül nyáron jön a strandolás, a fagyi, találkozgatás a haverokkal és még sorolhatnám. Ilyenkor szabadnak érzem magam.

2013. máj. 9. 18:21
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. máj. 9. 18:42
 14/17 anonim ***** válasza:
aki nem várja felpontozzák, aki meg várja azt meg lepontozzák.....
2013. máj. 10. 20:22
 15/17 A kérdező kommentje:
Én mindenkit csak felpontoztam! :)
2013. máj. 11. 13:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem várom....ofőm beteg és így a nyáron nem tudok Rá vigyázni. Végig fogom aggódni a nyarat mert csak telefonon tudok majd Vele beszélni. :((
2013. máj. 12. 15:24
 17/17 anonim válasza:
100%
Várom is, meg nem is. Már visszaszámolok, hogy mennyit kell még suliba járni, hogy végre ki tudjam aludni magam, viszont nyolcadik év végén vagyok, tehát ballagunk, és baromira fog hiányozni az osztályom. :'(
2013. máj. 27. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!