Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen igénytelen a húgom?

Miért ilyen igénytelen a húgom?

Figyelt kérdés

Azt csinálja, hogy 2-3 napig is felvesz egy felsőt, (pedig van sok a szekrényében, minden napra lenne másik!) akárhogy be van ízzadva.. használ izzadásgátlót, de akkor is büdös. Félek hogy miatta fognak megbélyegezni engem is (egy osztálytársának a nővére az én osztálytársam, szóval leadják a drótot egymásnak. Mit tegyen hogy rászokjon a 'minden nap tiszta ruha' -elvre. (megértem ,hogy a farmer nem koszolódik el olyan hamar.. de a pólók igen, és ezt akárhogy mondom el neki nem érti meg. pedig 13 éves

Köszönöm a válaszokat előre is.

2013. máj. 6. 14:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kedves 7-es! Jót röhögtem! Kösziii :) Eléggé buta vagy...
2013. máj. 6. 16:17
 12/22 anonim ***** válasza:
75%

36%-os Te tényleg egy hülye vagy :D Nem is tudom minek írogatsz mostanában ide.

Egyébként Kérdező! Az én öcsémmel is ugyan ez volt :(: Bár ő aztán még a húgodnál is jobban elhanyagolta magát, és sajnos nem csak a többi embernek szúrt ez szemet hanem nekem is. Én elmondtam neki, hogy mások mit gondolnak/gondolhatnak róla. Eleinte Őt sem érdekelte mit pampogok neki , de elég kitartó voltam, hisz állandóan "piszkáltam" őt ezzel. Végül szép lassan jobb lett a helyzet, nem mellesleg tetszeni akart a lányoknak is, szóval rájött, hogy büdösen meg elhanyagolva nem igen fog nekik bejönni. Nem tudom, hogy ez nála hatna -e. Bár írtad, hogy nem nagyon érdekli. De azért próbálkozzál hátha...

2013. máj. 6. 16:31
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy azért csinálja mert csak azt a pár darab pólóját szereti a többit meg valamiért nem?
2013. máj. 6. 16:40
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is arra gondolok amire az utolsó, kérdezz rá nála és ha a válasz igen,akkor selejtezzetek. A nem kellő darabok mehetnek teszveszre vagy vaterára, vagy adjátok valakinek és menj el vele vásárolni.
2013. máj. 6. 17:17
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintem csináld azt, hogy minden este mikor már alszik, kicseréled a pólóját tisztára.Ha kérdezi hogy miért csináltad akkor elmagyarázod neki, de nem adod neki vissza a tegnapit.Egy idő után rájön hogy Ő si jobban érzi magát ha minden nap tiszta pólót vesz fel.
2013. máj. 6. 19:08
 16/22 A kérdező kommentje:

anya is mondta már neki, többször is.

Ha kivisszük a szennyesbe a pólóját, akkora hisztit csap hogy nem éri meg.

És a 36%-os válaszolónak annyit tudnék mondani, hogy a szegény embernek sem kell igénytelennek lenni. Lehet mosni, meg fürdeni, nem kell mindig csak új.Nem a minősége a legnagyobb lényeg..

A Vásárlás nem megoldás, mert amit épp veszünk hordja (most is ez van.. két pólót vettünk pénteken, és az egyik ma volt rajta, a másik holnap lesz, de nem engedi kimosni.)

Amúgy is olyan "hercegnő" stílusú, hogy ha neki olyan kedve van, akkor új cucc kell, amire meg aztán kevésbé van lehetőség.

2013. máj. 6. 20:41
 17/22 anonim ***** válasza:
25%

Ha nyugodtan elmondod neki,hogy mi a helyzet,akkor megfogja érteni..mert gondolom nem kellő hangnemben közölted vele.

AMÚGY MEG ÉN A TESTVÉREMET SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM SZÉGYELLNÉM,INKÁBB KIÁLLNÉK MELLETTE,ILLETVE BIZTOSÍTANÁM A VÉDELEM FELŐL!csókolomcsókolom éretlenség!

17/L

2013. máj. 7. 00:39
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
És mit hoznál fel a védelmében arra a tényre hogy büdös te nagyon érett?
2013. máj. 7. 16:34
 19/22 A kérdező kommentje:
én tartsam a hátam miatta...?? én aztán nem vagyok hajlandó erre.. tegyen érte hogy ne legyen a család szégyene, de ezt nem tudom elérni
2013. máj. 7. 18:56
 20/22 anonim ***** válasza:
53%
17L inkább te vagy éretlen....ez a lány próbál segíteni a húgán,miért is tartsa a hátát?
2013. máj. 7. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!