Miért nem tetszik a 12 éves fiamnak semmi?
Figyelt kérdés
Vettem neki egy szép tolltartót,valami hanna montana,egyszer láttam hogy azt nézte.Ma pedig odajött,hogy nagyon ciki neki.A füzetje is lila,nem értem,szerintem jól néz ki.2009. szept. 28. 21:27
11/16 anonim válasza:
Igen leb*ziznák érte. Ez világos.
12/16 anonim válasza:
Szegény srác.Egyébként tényleg ciki neki hiszen szerintem te is látod a tolltartón hogy ez egy lányos cucc:P
13/16 anonim válasza:
Hannah Montana? ... Oj jézusom!!! Nem érted? Na mindegy! Lila füzet? na hagyjál...
14/16 anonim válasza:
Off: Ezt hogy érted, hogy semmi nem tetszik neki?
15/16 anonim válasza:
A Hannah Montana még lányoknak is gáz. A lila füzet szerintem oké, jól áll a fiúknak a lila. Vidd el egy nagyobb papírboltba és vegyetek egy pl. Eastpak tolltartót!
16/16 Electronicperson válasza:
Én is 12 éves fiú vagyok. Csak tudatom veled ,hogy hanah monthana -t venni egy fiúnak H#LYESÉG!!! Néha én is nézem ,de csak akkor amikor unatkozok. A lila füzetekkel nincs semmi gond. De ha az ember belegondol akkor valószínűleg rájön ,hogy hanah monthana BU£IS.
És mi az ,hogy semmi??? Azthittem egy felnőtt embernek ennél több esze van :P Pffffff... Ezt nem hiszem el!!!!! Komolyan szegény fiú mit kaphat karányra? Az anyukája látta ,hogy a TV-t nézi pont amikor egy barbie reklám van (a discovery channelt nézi) a Fenyőfa altt pedig ott virít a barbie, ennyit a felnőttekről (persze vannak értelmesek is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!