Vettem neki egy szép tolltartót,valami hanna montana,egyszer láttam hogy azt nézte.Ma pedig odajött,hogy nagyon ciki neki.A füzetje is lila,nem értem,szerintem jól néz ki.
mert a suliban biztos csúfollják érte. a hana mondtana valammi éneklős kiscsajról szól, tipikusan kislány műsör. mármint nem baj ha afiad azt nézi, otthon, egyedül. de a suliban már ciki lenne enki a töbiek előtt, mint ahogy a "kislány" tolltartó is
2009. szept. 28. 21:31
2/16 A kérdező kommentje:
egyszer nézte csak,többet nem úgy látom,és azt sem értem,mi a baja vele
2009. szept. 28. 21:32
3/16 anonim válasza:
9 éves a fiam, a Hanna Montana az csajsziknak való!
Lehet épp az ment csak a tévében!
:D:D:D
2009. szept. 28. 21:32
4/16 anonim válasza:
Nezz mar utana a neten ki is az a Hanna Montana.Ha lanyod lenne az ok de a fiadat egy ilyennel siman leb*zizzak.Haho,ebreszto!!!A fiadnak van sajat izlese.
2009. szept. 28. 21:34
5/16 anonim válasza:
a hannah montana-s szürnyűségek rózsaszín ruhás, megukat "hű-de-menő"-nek képzelő és/vagy a média által könnyen befolyásolható kislányoknak való, nem fiúknak.
Vegyél neki egy jó sötétkék vagy fekete tolltartót,amin nincs minta.
A lila füzet is ciki a fiúknak ilyen korban... Lehet, hogy szerinted jól néz ki de ő fiú, a fiúk nem szeretik a lányos dolgokat (mondjuk én sem, lány létemre...)
22/L
2009. szept. 28. 21:36
6/16 anonim válasza:
21.32 vok
én a 9 évesemnek egy sima kék Fishbone felíratú-márkájú tolltartót vettem.
Szerette még tavaly a High School Musicel-t de egyébként az is csajos! Ilyen cuccokat nem kell nekik venni, és a Pókemberből is kinőnek egy idő után.
2009. szept. 28. 22:13
7/16 anonim válasza:
Én nem csodálom, én se szeretném ha homárnak néznének már 12 évesen mert csupa csajos dolgom van :)
Amúgy jótanács: lila és rózsaszínű cuccok messziről kerülendők, inkább kék, zöld vagy ilyesmi.
2009. szept. 28. 22:38
8/16 anonim válasza:
Szia!Nem csodálom,ha nem tetszik neki!A lányom is 12 éves, de már ő is azt mondja,hogy a Hannah M.cuccok, dedóssak!Kérdezd meg a fiad,hogy milyet szeretne,elvégre van saját ízlése,és azt vedd meg neki,amit szeretne,ne eröltesd rá a saját ízlésed,mert az megint nem fog neki tetszeni,hadd hogy kifejlődjön neki a saját ízlése,őnnállósága,mert ha elfojtod benne,nem lessz képes önnálló döntéseket hozni felnőtt korában sem!
2009. szept. 30. 09:13
9/16 anonim válasza:
Hana Montanat ne vegyél fiúnak, az tényleg ciki
ennyire te sem lehetsz hülye!
mekkora kamu kérdés ez már
2009. szept. 30. 16:49
10/16 anonim válasza:
mondjuk nemtom a lila mitől lányos
mondjuk olyan lila, ami a kék felé megy el, szerintem nyugodtan hordható, van lila pólom, kicsit sem b*zis
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!