Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem tetszik a 12 éves...

Miért nem tetszik a 12 éves fiamnak semmi?

Figyelt kérdés
Vettem neki egy szép tolltartót,valami hanna montana,egyszer láttam hogy azt nézte.Ma pedig odajött,hogy nagyon ciki neki.A füzetje is lila,nem értem,szerintem jól néz ki.
2009. szept. 28. 21:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
mert a suliban biztos csúfollják érte. a hana mondtana valammi éneklős kiscsajról szól, tipikusan kislány műsör. mármint nem baj ha afiad azt nézi, otthon, egyedül. de a suliban már ciki lenne enki a töbiek előtt, mint ahogy a "kislány" tolltartó is
2009. szept. 28. 21:31
 2/16 A kérdező kommentje:
egyszer nézte csak,többet nem úgy látom,és azt sem értem,mi a baja vele
2009. szept. 28. 21:32
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

9 éves a fiam, a Hanna Montana az csajsziknak való!

Lehet épp az ment csak a tévében!

:D:D:D

2009. szept. 28. 21:32
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nezz mar utana a neten ki is az a Hanna Montana.Ha lanyod lenne az ok de a fiadat egy ilyennel siman leb*zizzak.Haho,ebreszto!!!A fiadnak van sajat izlese.
2009. szept. 28. 21:34
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

a hannah montana-s szürnyűségek rózsaszín ruhás, megukat "hű-de-menő"-nek képzelő és/vagy a média által könnyen befolyásolható kislányoknak való, nem fiúknak.

Vegyél neki egy jó sötétkék vagy fekete tolltartót,amin nincs minta.

A lila füzet is ciki a fiúknak ilyen korban... Lehet, hogy szerinted jól néz ki de ő fiú, a fiúk nem szeretik a lányos dolgokat (mondjuk én sem, lány létemre...)

22/L

2009. szept. 28. 21:36
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

21.32 vok

én a 9 évesemnek egy sima kék Fishbone felíratú-márkájú tolltartót vettem.

Szerette még tavaly a High School Musicel-t de egyébként az is csajos! Ilyen cuccokat nem kell nekik venni, és a Pókemberből is kinőnek egy idő után.

2009. szept. 28. 22:13
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem csodálom, én se szeretném ha homárnak néznének már 12 évesen mert csupa csajos dolgom van :)

Amúgy jótanács: lila és rózsaszínű cuccok messziről kerülendők, inkább kék, zöld vagy ilyesmi.

2009. szept. 28. 22:38
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nem csodálom,ha nem tetszik neki!A lányom is 12 éves, de már ő is azt mondja,hogy a Hannah M.cuccok, dedóssak!Kérdezd meg a fiad,hogy milyet szeretne,elvégre van saját ízlése,és azt vedd meg neki,amit szeretne,ne eröltesd rá a saját ízlésed,mert az megint nem fog neki tetszeni,hadd hogy kifejlődjön neki a saját ízlése,őnnállósága,mert ha elfojtod benne,nem lessz képes önnálló döntéseket hozni felnőtt korában sem!
2009. szept. 30. 09:13
 9/16 anonim ***** válasza:
60%

Hana Montanat ne vegyél fiúnak, az tényleg ciki

ennyire te sem lehetsz hülye!

mekkora kamu kérdés ez már

2009. szept. 30. 16:49
 10/16 anonim ***** válasza:
91%

mondjuk nemtom a lila mitől lányos

mondjuk olyan lila, ami a kék felé megy el, szerintem nyugodtan hordható, van lila pólom, kicsit sem b*zis

2009. szept. 30. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!