11-12. -es középiskolások, mi a véleményetek a kisebb iskolatársaitokról?
11.-es vagyok és igazából úgy érzem,hogy vannak érettebbek köztük,mint sok osztálytársam.Viszont van nagyon sok gyerek,akinek a családi háttere nem feltételezi azt,hogy túl kulturáltak lennének otthon a körülmények.Vannak,akikkel nem törődök,mert eltörpülnek a szürkeségben,úgy,ahogy én magam is.És vannak a sima jófej,normális 10.-esek,akiknél hülyét még nem láttam(persze biztos,hogy van).
Amúgy meg úgy vagyok vele,hogy mindenki törődjön saját magával.:)Én is próbálok magammal törődni,meg ezt a szemléletet teljesen átvenni.
17/L
Engem nagyon tudnak irritálni. Főleg ezek az új 9.-esek, csak mert anyuci meg apuci befizette őket (igen, nálunk lassan így mennek a dolgok), azt hiszik, övék az iskola. Nincsenek tekintettel a többiekre, gond nélkül föllöknek, és hadd ne soroljam.
A kisebbekről meg ne is beszéljünk, ennyire neveletlen csapatot még életemben nem láttam. És az a poén az egészben, hogy nem csak én gondolom így, hanem maga a tanári kar is. 7. éve tanulok a gimnáziumomban, és egyetlen egy esetre sem emlékszem, amikor mondjuk visszapofáztam volna a tanárnak, ha rám szólt.
Remélem, ez csak mifelénk van így, ugyanis drága iskolám egyre inkább süllyed le. :/
18/L
en 8. vagyok :D
Mi inkabb megtiszteltetesnek vesszuk ha szamba vesznek minket, es foglalkoznak velunk a 11-12.
Mi rendesek vagyunk hozzajuk.
Mi mar kinottuk a futkarozast a folyosokon, tudunk civilizaltan kozlekedni, anekul ,hogy masokat zavarnank.
Persze minden osztalyban talalhato kisebb -nagyobb idiotak, akik pofaznak a tanaroknak, es a nagyobbakkal -kisebbekkel lenezoen viselkednek... -.-
A legtöbbjük nagyon idegesítő.
A mostani 9-eseknél vannak "nagy divatdiktárok", agyon szolizott plázacicák, beképzelt páwák, ostoba cigányok és egy transzszexuális fiúcska is(ez sokaknál kiverte a biztosítékot!) Nagyon semmi bajom nem lenne velünk ha nem úgy viselkednének, ahogy. Az saját osztályukban csináljanak amit akarnak de a folyosón hagyj ne hallgassam már a az idióta szövegelésiket, visításukat, flegmázásukat. Ráadásul a büfé előtt amit leművelnek...inkább nem is írok arról semmit.
Szóval mi a véleményem róluk? Borzasztóak, legszívesebben kirúgatnám őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!