Lányok! Ti erre mit szoktatok válaszolni?
Ha egy fiú (osztálytárs) megkérdezi,hogy menstruálsz e,mit válaszolsz?
Tőlem mindig kérdezgetik,és állandóan kifordítgatják a szavamat,nagyon idegesítőek :D
Ti ezekre mit szoktatok mondani?
Megmondjátok,letagadjátok,vagy egyéb?
-Menstruálsz már?
-Mi van veled, nem férsz a gatyádban? Vagy nedves pisziben ébredtél? Anya örült a mosnivalónak?
Ilyen korban néhány fiú olyan éretlen tud lenni.
Kérdezz vissza:
-Menstruálsz?
-Nem. Volt ma reggel erekciód? Volt már egyáltalán? Olyan kicsinek látszik a cerkád...nem hiszem hogy lett volna, félsz hogy helyette menstruálni fogsz?
Tipikusan abban a korban vannak,amikor azt hiszik h övék a világ,főleg ha gazdagék csemetéje!
Az ilyeneket jol be kell égetni,le kell törni a szarvukat,mert csak egyre pofátlanabbak lesznek,jol le kell öket járatni,de ugy h soha ne legyen önbizalma kimenni még az utcára sem!Mindig is voltak és lesznek is ilyen kis p'tkányok.
Tényleg valami frappáns és önbizalom lehuzo szöveg kellene!
Nézd őket levegőnek. Az ok a következő:
- Ha elmondod, hogy megjött: "Haha, lol, én megmondtam, megjött neki, de vicces"
- Ha azt mondod, hogy semmi közük hozzá: "Biztos azért mondja ezt, mert így akarja leplezni."
- Ha azt mondod, hogy nem: "Azért mondja, hogy átejtsen minket, mert mi tudjuk az igazságot!"
Énsem tudom miért ciki ha még valaki nem menstruál ..
Ma tampont kerestek a táskámban xDD
Barmok :'DD Egyébként ha megmondom nekik,hogy megvan,akkor azért fognak izélni,ha letagadom akkor azért,szal tök mind 1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!