Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok erre hogy reagálnátok?
Figyelt kérdés
Szoval röviden az a helyzet, hogy ismerkedni szeretnek lányokkal, de kicsit zavarban vagyok mert nem tudom hogy kezdjek neki. Arra gondoltam, hogy amikor legközelebb meglátok egy lanyt aki felleltő az érdeklődésem egyszeruen csak odamegyek hozza és annyit mondok: szia, szimpatikus vagy és szeretnélek megismerni, megadod a szamod? Aztán felhívnám egy ket napon belul és elhivnam valahova... Na most nem tudom, hogy ez milyen gaz szoveg azert kérdezlek meg titeket. Ha szerintetek rendben van akkor magabiztosabb leszek, ha nem akkor adjatok tippeket, vagy írjátok meg nektek milyen hasonlo szoveg tetszene. Koszi elore is:)2013. ápr. 13. 01:10
1/12 A kérdező kommentje:
21/F
2013. ápr. 13. 01:11
2/12 anonim válasza:
Miért nem ott ismerkedsz ahol ismerkedni szoktak?Mióta divat ez a buszmegállós meg utcás ismerkedés? :D
3/12 anonim válasza:
A lényeg hogy mosolyogj is közben!Az megnyerő!Volt egy fiú külseje egyáltalán nem tetszett de a mosolya miatt beleszerettem:D
4/12 anonim válasza:
Ja, egy random idegennek ki fogják adni a számukat :D
5/12 anonim válasza:
ez így nem lesz sikeres.
először értéket/érdekességet kell demonstrálnod,legyőzni/kezelni az kezdeti ellenállást/magabiztosság teszteket és utána csinálhatod a számzárást.
a semmire nem fogják megadni a számuk,még egy jó palinak sem full idegenbe.
6/12 A kérdező kommentje:
Hasznosabb válaszokra számítottam :D
2/ miért neked hol divat ismerkedni?
3/ köszi a tippet :)
4/ a te kommenteddel sem jutottunk előrébb...
5/ inkább tartsd meg magadnak a filozófiád :)
2013. ápr. 13. 11:07
7/12 anonim válasza:
Bírom már amikor ilyen életképtelen egyedek vannak felháborodva a válaszokon holott már maga a kérdés is szánalmas :D
Eléggé szomorú ha nem tudod hogy hol szoktak ismerkedni :D 21 éves létedre kéne lenni annyi gógyidnak hogy segítség nélkül tudd erre a választ :D
8/12 A kérdező kommentje:
Hat kerlek szepen eddig iskolaba jartam ahol sok szep lany volt, nem volt ilyen problemam. Most elkotoztem onnan es itt ahol most lakom senkit nem ismerek... Gondolkozzal mar ocsi
2013. ápr. 13. 16:54
9/12 A kérdező kommentje:
Szorakozohelyen nem akarok ismerkedni, szerintem az nem egy elonyos hely...
2013. ápr. 13. 17:07
10/12 anonim válasza:
Akkor ismerkedj az interneten.Google-ba beírod hogy társkereső és kiad egy csomó találatot de vannak még chates oldalak is mint például a chat.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!