Kamaszok, ha bejelentik az iskolában hogy orvosi vizsgálat lesz valamelyik nap, ti mennyire szoktatok aggódni miatta?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 18:15
11/17 anonim válasza:
Én max annyira szoktam, izgulni hogy akkor mosok fogat xd
13/17 anonim válasza:
Örülök, hogy elmaradnak az órák. Nekünk pont hétfőn volt egy vizsgálat.
A mérlegen elszörnyedtem...pedig nem vagyok dagadt, de azt nagyon rosszul mérték, mert otthon 2 kilóval könnyebb voltam...
A magasságom nem sokat változott sajnos. 1 centit nőttem.:/
A mellkasunkat is lemérték az nekem nyolcvanvalamennyi lett. A vérnyomást nem néztem. A színlátás, látás, gerinc vizsgálat nagyon jó lett, pedig szemcsis vagyok.
Szóval mit parázzak?:D
14/17 anonim válasza:
Elmarad az óra! Annak örülök, kivéve, ha jó óra. De nagyon paráztam tőle a súlymérés miatt, olyan ideges voltam előtte, aznap nem is akartam suliba menni, de aztán kiderült, hogy kevesebba súlyoma vártnál szerencsére. Én nem paráznék, ha a súlyomat nem mérnék!
15/17 anonim válasza:
Nem igazán értem miért kellene aggódni.
Egyébként én inkább örültem,hogy elmaradt a tesi meg az osztályfőnöki óra ilyenkor :D
16/17 anonim válasza:
Örülök, elmaradnak az órák, és a haverokkal viszünk egy csomó aprót és elkávézzuk, amíg a lányokat vizsgálják
17/17 anonim válasza:
Én nagyon félek. Betegesen rettegek a tüktöl, és minden alkalommal hisztizekegy sort, mielött belémdöfik, utána meg mindig úgy kell fellocsolni a földröl. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!