Orvosi vizsgálat előtt szedjem vagy ne?
Voltam múlt héten nőgyógyásznál, mert nem sikerül teherbe esnem. Visszarendelt vérvételre, meg hormonvizsgálatra, uh-ra, rákszűrésre. Ezek a vizsgálatok december elején lesznek. Én meg arra gondoltam, hogy addig szednék multivitamint, hogy kicsit helyreálljon a vitamin háztartásom. Vennék ma egy 30szemeset (Actival Maxot vagy Centrum A-Z-t, még nem tudom melyiket)és addig elszedném. De nem tudom, hogy befolyásolná-e az eredményeket a vitamin szedés? Mert eddig nem szedtem vitaminokat. Szerintetek elszedhetek egy adag vitamint a vizsgálatig, vagy inkább ne?
Köszönöm a válaszokat.
Nekem nem volt gond a vitamin, viszont a férjemnek nagyon durván visszaesett a sperma termelése egy fertőzés miatt, és azt mondta az andrológus, hogy amíg nem tudjuk hogy visszaáll-e az eredeti szintre vagy maradandó bajok lettek, addig ne szedjen multivitamint se, mert bezavarhat, és ami normál esetben javít a dolgokon, ilyen esetben ronthat. Gondolom ez a nőkre ugyanígy igaz.
Valószínűleg a -bocs- sima nőgyógyász nem ellenezné a vizsgálatok előtti szedést, csak egy endokrinológus pl. Ha el is kezded szedni, akkor szólj neki amikor viszed az eredményeid, hogy annó nem szdetél, csak most x ideje. VAgy próbáld meg őt, vagy egy másik dokit telefonon megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!