Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Orvosi vizsgálat előtt szedjem...

Orvosi vizsgálat előtt szedjem vagy ne?

Figyelt kérdés

Voltam múlt héten nőgyógyásznál, mert nem sikerül teherbe esnem. Visszarendelt vérvételre, meg hormonvizsgálatra, uh-ra, rákszűrésre. Ezek a vizsgálatok december elején lesznek. Én meg arra gondoltam, hogy addig szednék multivitamint, hogy kicsit helyreálljon a vitamin háztartásom. Vennék ma egy 30szemeset (Actival Maxot vagy Centrum A-Z-t, még nem tudom melyiket)és addig elszedném. De nem tudom, hogy befolyásolná-e az eredményeket a vitamin szedés? Mert eddig nem szedtem vitaminokat. Szerintetek elszedhetek egy adag vitamint a vizsgálatig, vagy inkább ne?

Köszönöm a válaszokat.

2012. okt. 31. 13:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne. Ha már orvosra bíztad magad, akkor légy türelmes. Ha megjönnek az eredmények biztos meg fogja mondani, ha szedni kell.
2012. okt. 31. 14:01
 2/5 gabszem ***** válasza:
nyugodtan szedjél vitaminokat!
2012. okt. 31. 14:09
 3/5 anonim ***** válasza:
A vitamin és a hormonok két különböző dolog. Ha teherbeesési nehezítettséged van hormoneltérések miatt, szedhetsz akármilyen multivitamint, soha nem javul meg tőle, ha így lenne, senki nem szenvedne ilyesmi miatt. Nyugodtan szedhetsz, amit csak szeretnél, max. a vas szinted helyreáll.
2012. okt. 31. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Így van! Nyugodtan szedhetsz bármit! Mármint vitamint.
2012. nov. 2. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt gond a vitamin, viszont a férjemnek nagyon durván visszaesett a sperma termelése egy fertőzés miatt, és azt mondta az andrológus, hogy amíg nem tudjuk hogy visszaáll-e az eredeti szintre vagy maradandó bajok lettek, addig ne szedjen multivitamint se, mert bezavarhat, és ami normál esetben javít a dolgokon, ilyen esetben ronthat. Gondolom ez a nőkre ugyanígy igaz.

Valószínűleg a -bocs- sima nőgyógyász nem ellenezné a vizsgálatok előtti szedést, csak egy endokrinológus pl. Ha el is kezded szedni, akkor szólj neki amikor viszed az eredményeid, hogy annó nem szdetél, csak most x ideje. VAgy próbáld meg őt, vagy egy másik dokit telefonon megkérdezni.

2012. nov. 3. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!