Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Számotokra ez nagyon szokatlan...

Számotokra ez nagyon szokatlan lenne?

Figyelt kérdés
Számotokra nagyon szokatlan lenne, ha valaki csak így hirtelen rátok írna Facebookon, akivel egyébként nem sokat beszéltek, de bírjátok egymást?
2013. ápr. 21. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2013. ápr. 21. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
igen.
2013. ápr. 21. 21:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szokatlan, de nem venném rossz néven, kivéve ha nem kedvelem az illetőt.
2013. ápr. 21. 21:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
nem lenne az
2013. ápr. 21. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem csak te gondolod úgy, hogy "bírjátok egymást".

Ha valakivel ritkán beszélek, arról nem azt gondolom, hogy bírom, hanem azt, hogy nem nagyon ismerem, nincs vele bajom, és ha valaki megkérdezi egy ilyenről a véleményemet, akkor sem mondom, hogy jóban vagyunk, csak simán annyit amit fentebb leírtam...

Egyébként is, hogy lehet valakit bírni, ha nincs köztetek semmilyen kapcsolat? Agyam eldobom.

Igen, szokatlan lenne.

2013. ápr. 21. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Én vagy örülnék, vagy nem. Mert ha olyan ember akarna velem barátkozni akiről tudom, hogy nem jönnénk ki, csak ő azt hiszi, akkor nem örülnék, de nem lenne talán annyira szokatlan. De amúgy szeretek ismerkedni, szóval ha valaki érdeklődik az iránt, hogy ki vagyok stb. akkor végülis nem lenne szokatlan. :)
2013. ápr. 22. 16:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Az lenne.
2013. ápr. 22. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!