Milyen büntetést adnátok 16 éves lányotoknak azért, hogy befestette a haját tiltásotok ellenére is?
Tényleg bőven elég büntetés az neki, hogy ilyen anyja van.
2013 van, ébresztő!
Vagy tán jehova tanúja vagy akik mindenről lemondanak az életben?
Összetehetnéd a 2 kezed amiért a lányod ahelyett, hogy csak a barátnőkkel lógna, iskola mellett diákmunkát is végez.
Semmit.
Ha jól áll neki, maradhat. Ha nincs hajfestékre keret, akkor megmondaám, hogy előkeríti/kispórolja magának, vagy jár lenőtt hajjal.
Ha meg rosszul áll neki, az pont elég büntetés.
utolsó vagyok
Ja, hogy van munkája és keresete suli mellett ? Akkor már nem mondanám, hogy átlagkamasz, már-már felnőtt. Ha dolgozni engeded, akkor hajat festeni miért nem ?
Szerintem igenis túlreagálja az anyuka.
Ez nem maradandó változtatás és azért csinálta a lány mert az eredeti hajszínével nem érzi jól magát, de anyuka erőlteti,hogy az szép, az jó.
Össze sem lehet hasonlítani,azt,hogy valaki elmegy a fodrászhoz, befesteti vagy levágatja a haját, esetleg rasztát csináltat, azzal, hogy plasztikai műtéte lesz.
A jó szülő szerintem belátja,hogy a gyereke önálló lény, azt hogy lassan felnő és megpróbálja elfogadni azt, na meg normális keretek közt megenged dolgokat.
Nekem kicsiként rövid hajam volt, egy idő után zavart, szerette volna szép hosszú hajat, megnövesztettem. Anyum engedte,miért ne tette volna,tudom nem ugyanaz,mint a hajfestés, de csak 6 éves voltam még is meghagyták nekem a döntést a saját testem felett.
A haj formázásában és változtatásában nem látok akkora eget verő problémát,hogy emiatt bárki büntetést érdemeljen. Persze ha szvasztikát borotvál bele valaki, lehet megfogja a rendőrség,de kevés ilyen őrült mászkál odakint. A haj egy elhalt dolog, nő új a helyére, roncsolódik festés nélkül is és időnként mindenki levágatja. Na meg nem lilát választott,hanem barnát.
szerintem kérdező a bolhaból csinálsz elefántot
belevitted magad presztízs okok miatt egy hülyeségbe, neked támaszt kéne adnod, elfogadnod, ehhez képest meg megy a zsarolás, amíg itt laksz
nyugodj bele nem fog sokáig ott lakni, már most dolgozik aztán feléd se néz évekig, és egy otthonban végzed
és akkor majd itt megkérdezheted miért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!