Mit szólnátok ha a fiatok azzal állna elő, hogy pár barátjával a melegfelvonulásra akar majd felmenni, mint békés résztvevő?
Miért ne mehetne el?
Miért csinálna ezért magából bolondot?
Istenem...ennyi agyhalott embert. Agymosás látom nálatok is meg volt! (tisztelet a kivételeknek)
Kedves kérdező! Én elengednem a te helyedben és tudod örülnék, büszke lennék rá, hogy felvállalja. Akár ha akarja ő is csatlakoznék hozzá, mert már azzal támogatod, de persze azzal is ha elengeded.
És valahol szerintem kár volt feltenni ezt a kérdést, mert itt már sajnos nem nagyon kapsz normális válaszokat..
Mert vannak olyanok, akik meg látnak ilyen identitással, származással kapcsolatos kérdéseket támadnak! Egyszerűen támadnak..
De persze megértem, hogy félted, mert itt Magyarországon körülbelül öngyilkosság már ilyen felvonulásra menni. De remélem ezt csak én hiszem így és jól fogja érezni magát! De harcoljon a társaiért, mert a társadalom elfogja nyomni őket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!