Mit szólnátok ha a fiatok azzal állna elő, hogy pár barátjával a melegfelvonulásra akar majd felmenni, mint békés résztvevő?
Figyelt kérdés
17 évesek.2013. ápr. 9. 15:25
11/33 Golan Trevize válasza:
Ja, hát ha meleg, menjen.
Mondjuk annak nem örülnék, ha ez így derülne ki.
12/33 anonim válasza:
Megmondanám neki hogy mehet ahova akar és nem vagyok többet az apja.
14/33 anonim válasza:
Elbeszélgetnék vele, hogy foglalkozzon ennél értelmesebb dolgokkal, olyanokkal amiből haszna van neki, vagy ha támogatni szeretne vkiket, akkor olyanokat, akiknek tényleg szükségük van támogatásra.
15/33 anonim válasza:
Nem engedném...a meleg felvonulás egyértelmű provokáció... ennyi erővel lehetne hetero felvonulás is...az viszont nincs... és amúgy sem kell hülyét csinálnia magából...( tudom, hogy most le leszek húzva)
16/33 anonim válasza:
17/33 anonim válasza:
Nem engedném el.
Nem azért, mert homofób vagyok, tényleg nem, hanem azért, mert félteném. Ki tudja milyen elvakult, idióta emberek találnák ott meg az ellenkezők táborából.
19/33 anonim válasza:
nem engedném ha már meleg legalább ne reklámozza és csináljon magából bohócot,egyértelmű,hogy értelmes homoszexuálisok nem mutogatják magukat ilyenkor,nem pózolnak,illegetik magukat.
20/33 anonim válasza:
Megmondanám ,hogy büszke vagyok rá, hogy ki mer állni magáért, és borzasztóan örülnék ,hogy ilyen bátor fiút neveltem. Én heteroszexuális vagyok és úgy tervezem én is menni fogok. :)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!