Mit szólnátok ha a fiatok azzal állna elő, hogy pár barátjával a melegfelvonulásra akar majd felmenni, mint békés résztvevő?
Én fiam is kint volt nincs ebbe semmi csak nem válalta az arcát!
menjen
ám biztos aggódnék nem verik e meg
szal vigyázzon magára
na mert nincs heteró felvonulás. aha
akkor tessék menj vonulni
de ne valami ellen
van görkoris motoros bicós felvonulás is ezekre azért megy ax ember mert együtt van sok más hasonló érdeklődésü emberrel
én pl görkoris felvonulásra azért mentem hogy együtt legyek sok görkorissal és nem azért hogy pl provokáljam az autósokat pedig biztos volt akit zavart. engem pl zavar az aszott kéz szentesenkedö hurcolása mégsem hiszem azt hogy azért csinalják hogy bosszantsanak, és nem megyek ki óbégatni sem ellene. nem nekem csinálják ugyanis hanem maguknak. nekem meg nem fáj más öröme
"ha támogatni szeretne vkiket, akkor olyanokat, akiknek tényleg szükségük van támogatásra"
Szerinted a melegeknek itt Magyarországon nincs szükségük támogatásra?
Hány öngyilkosságba kényszerített meleg fiatalt akarsz látni, hogy belásd, hogy tévedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!