Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Honnan lehet a fiamnak pénze...

Honnan lehet a fiamnak pénze cigire és piára?

Figyelt kérdés

1 éve már állandóan érzem rajta a cigiszagot, illetve hétvégéken is látszik rajta, hogy ittas állapotban jön haza. Pénzt nem adunk neki egy fillért se, a pénztárcánkat elzárjuk előle, illetve spórolt pénze sincs. Mi a szülei dolgozunk egész nap, így csak este tudunk rá figyelni, ötletek? Tiltani nem bírjuk, mert mindig talál egy kiskapu-t a cigihez meg a piához, csak a pénz a kérdéses, hogy hogyan teremti elő rá...

15 éves és fiú.

2013. ápr. 9. 14:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

A sok nagyokost, aki itt osztja, hogy egy ennyi idős srácnak még otthon a helye, lefogadom ők is otthonülő fotelkrumplik voltak, vagy még azok is. Az egy dolog, hogy nektek az a módi, hogy otthon ültök és jó ha egyszer kimozdultok nyáron, akkor is 5 percre, mert a hullafehér bőrötök megsül a napon. 15 évesen az gyerek, bár lassan már nem is tartozik bele ebbe a fogalomba, keresi a helyét. Ez olyan, mint amikor az ovisok először mennek fagyizóba. Végigkóstolják az összes ízt és amelyik nekik a legjobban bejön azt fogják favorizálni. Lassan elhagyhatnánk a "dohányzó emberek ostobák" és az "ivók segghülyék" mentalitást, lehet, hogy nem tűnt fel, de ez már nem a napközi.

Vannak emberek, akik nem érik be a 4 fallal veletek ellentétben, vannak, akik a barátaikkal akarnak lazulni. Igen lazulni, jelentsen ez bármit is, ha ebbe beletartozik a cigi és az alkohol akkor is, majd idővel rájön, hogy ez káros, higgyétek el, rá fog jönni, a saját kárán tanul legjobban az ember. Előbb-utóbb, mikor a kamaszkori hév alábbhagy, kinövi majd ezt is, de legalább tudni fogja milyen is volt, ellenben a sok kockakezdeménnyel, akik még sosem hallottak az ÉLET nevű szerverről.

2013. jún. 16. 21:28
 22/22 anonim ***** válasza:
A barátom 4 éve cigizik úgy, hogy csak tarhált másoktól. Én is tarhálni szoktam, egyszer vettem magamnak egy saját dobozzal, amiből meg mások tarháltak. Piával nekem nincs gondom, simán megkínálnak meg errefelé szeretnek osztozkodni az emberek :) Főleg lányokkal. Fiúknál meg úgy megy errefelé, hogy beadnak vmi pénzt a közösbe és úgy megveszik és elosztják. Szoktak nálunk olyat csinálni a fiúk, hogy pl megírják másnak a leckéjét pénzért cserébe vagy posztereket, újságokat adnak el, amit tudnak.
2013. jún. 17. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!