Mit vegyek a 12 éves fiamnak?
Karácsonyra,szülinapra?
Szerintem kiskutyát.:)
nem nagyon értem ezeket a kérdéseket.a te fiad te ismered,nehogy már mi döntsük el h mit vegyél neki :D
mond neki h írjon karácsonyi kívánság listát és tegye ki az ablakba majd a jézuska elviszi éjszaka :D
nálunk is ígyment,mostmár rákérdeznek h mit szeretnénk mert a tesóm 12 :d
14L
Érdekes,hogy ha valakinek van telefonja akkor mást nem lehet neki venni?Másra nem lehet gondolni csak az elektromos kütyükre?
Én 12 évesen tök boldog voltam,mikor reggel felkeltünk elmetünk kirándulni,hazafelé pedig bementünk Szegeden a plázába beültünk egy moziba,megittunk egy forrócsokit hazajöttünk feldíszítettük a fát,sütöttünk sütit.. és odaadtam nekik 'titokban' az ajándékot kibontották én meg elvoltam szállva magamtól,hogy-hogy örülnek neki:D
És este még hozott nekem a Jézuska egy várva várt hajvasalót is és a mai napig emlékszem rá teljes mértékben!!!És nem is fogom elfelejteni.
15l
Valami játékot a psp-hez, de túl sok mindent nem mondtál róla így nem lehet konkrétumot mondani.
Előzőnek: "Másra nem lehet gondolni csak az elektromos kütyükre?" "És este még hozott nekem a Jézuska egy várva várt hajvasalót is" A hajvasaló nem elektromos kütyü?
csak ne elektronikai dolgokat. mondja minden szülő, hogy jaj a mai gyerekeket csak ez érdekli, csak ezekkel foglalkoznak, ám szülinapra, karácsonyra csak ilyeneket kapnak "jaj ennek biztos örül" de egy gyerek alapvetően mindennek örül, attól függ hogy van nevelve..
szerintem gördeszkát, biciklit (ha az nem nagy kiadás), valami tényleg jó könyvet, zsírkrétát, meleg zoknit, egy pulcsit, csokit. még kicsi, még nem fog problémázni és ideje ránevelni a rendes dolgokra!
amúgy nem értem mindek egy 12 évesnek telefon, hacsak nem használja ki. mert nekem már 10 éves koromtól volt, noha csak azért mert elváltak a szüleim és így el tudtak érni, de sose volt hiperszuper most is elég gagyi de én szeretem, igazából ki se használom.. alig telefonálok, kb naponta csak egyszer kétszer. régen meg odavoltam a 2megapixeles kameráért ami rajta volt..:D
szóval légy kreatív nem hiszem hogy ezt egy internetes fórumon kellene megkérdezned, a te gyereked
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!