Kamaszok! Hány évesen volt az első barátotok és mit csináltatok?
Figyelt kérdés
Hány évesen volt az első kapcsolatotok és meddig tartott, meddig mentetek el? Illetve ki hány évesen vesztette el a szüzességét?2013. ápr. 8. 17:46
11/19 anonim válasza:
a legelső kapcsolatom 13 évesen volt. szájra puszi,nyelves volt..
aztán 15 évesen volt egy 3-4 hónapos kapcsolatunk. ott csak petting volt..
most 17 vagyok,van egy másfél éves kapcsolatom :)
szex már volt,de először csak petting... megismertük egymás testét,16 voltam amikor elvesztettem
12/19 anonim válasza:
15 voltam, 4 hónap után megerőszakolt.
13/19 anonim válasza:
10 eves koromban, 11 evesen vesztettem el.
14/19 anonim válasza:
Most 17 évesen lett először kapcsolatom.
A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. Nem sok idő tény, de nagyon szeretjük egymást. :)
Szüzességemet 2 hónap után adtam oda neki.
15/19 anonim válasza:
12 vagyok, még nem volt pasim.:/
16/19 anonim válasza:
16 éves voltam mikor összejöttem a barátommal, majdnem 18, mikor először szeretkeztünk, 22 mikor hozzámentem 24 éves vagyok és 7.hónapban lévő kismama. Mi elég sokáig eljutottunk :) De azért ez elég ritka manapság.
17/19 anonim válasza:
Utolsó! :)))
Olyan jó volt ezt olvasni! Sok boldogságot Nektek és a Kicsinek! :)
Tényleg nagyon ritka ez manapság..
19/19 anonim válasza:
Én 17 voltam, ő 18 volt, mikor összejöttünk, ez már több, mint 7 hónapja volt és a mai napig együtt vagyunk.
Én vele vesztettem el, 17 éves voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!