Gondoljátok, hogy ez valamiféle "betegség", vagy szimplán érzéketlen?
Nem vagy neki szimpatikus, konyec.
Mellesleg imádom ezt a hozzáállást. Nyilvánítsuk kattantnak, azt, aki nem olyan, mint mi, dáá, sárgaházba vele!
Miből gondolod amúgy, hogy fiú társaságra van szüksége? Vannak ilyen lányok, ők egész egyszerűen nem akarnak divatból járni senkivel, sem megfelelni senkinek, csak jól akarják érezni magukat.
Hát, most találkoztál ilyennel.
Miért érzem úgy, hogy nagyon berágtál rá, mert nem haverkodik veled?
Valamelyest magamra ismertem a leírásodban, és megfordultam jó pár pszichológusnál életemben, megnyugtatlak; mind írásba foglalta, hogy egészséges az elmém. Vannak alapjáraton nem társaságorientált emberek, hát ha még erre rátesz a sok elutasítással, netán cseszegetéssel vagy kiközösítéssel kapcsolatos negatív tapasztalat az emberek részéről, az fokozza az elszenvedő antiszociálisságát (és/vagy bűntudatmentességét egy-egy beszólást követően). Csak azt akarom ezzel mondani, hogy talán megélt egy-két nem kellemes dolgot korábban, de ettől még nem kell kapásból pszichopata hajlamra meg hasonlóakra gyanakodni.
(Mi van akkor, ha nem akar pasit fogni? Nem mindenkinek életcélja a megállapodás.)
Szerintem az lenne legjobb, ha nem avatkoznál az életébe.
Ő ilyen és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!