Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti elengednétek a 16...

Szülők! Ti elengednétek a 16 éves lányotokat, hogy ott aludjon a barátjánál? 2 éve tart a kapcsolat.

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 00:12
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
bocsáss meg,csak nem tudtam szó nélkül hagyni,hogy nekem támadnak,én már válaszoltam neked még előbb
2013. ápr. 5. 22:30
 32/36 anonim ***** válasza:
0%
Jó, jó, de azért majd emlékezzél rá, amit mondtam, ha majd annyi idős lesz a lányod. Bár nekem aztán édes mind1, hogy neveled a lányodat. Na de én mentem partyzni.
2013. ápr. 5. 22:31
 33/36 A kérdező kommentje:
Megértek mindenkit, de azért most nem kell leordítani a másikat, hogy miként neveli a lányát! Nem nevelt az utcasöprő senkiházi, hanem két elég szigorú szülő! Nem vagyok paraszteszű jószág, jó tanuló vagyok és nem romlottak a jegyeim az mellett, hogy van barátom! Nem cigizek, nem iszom le magam, mint egy idióta, sőt nem is iszok! Elég komoly hozzáállásom van az élethez és nem veszek mindent olyan könnyen. Tudom, hogy nem kapok semmit készen és azt is tudom, hogy ha sikeres akarok lenni, küszködnöm kell! Nem ismertek, nem tudjátok milyen vagyok. Anyukámmal a kapcsolat elég jó ahhoz, hogy megbízhasson bennem, csak a féltés áll az útban. Tudja, hogy lefeküdtem a barátommal. Szerintem az ottalvás NEM a szexről szól! Nem játszom el a bizalmát édesanyámnak!
2013. ápr. 5. 22:39
 34/36 anonim ***** válasza:
Nem engedném. Inkább akkor jöjön a fiú.
2013. ápr. 5. 22:39
 35/36 anonim ***** válasza:
59%
Kedves kérdező! Leírtad a lényeget, hogy az ott alvásban nem a szex a lényeg, hanem, hogy együtt aludhassatok.Lányom is erre vágyott a barátjával és mióta egyszer együtt aludtak azóta nem téma. Tisztában vannak vele, hogy most nem ennek van itt az ideje.Mind ketten jól tanulnak és jól nevelt rendes gyerekek.(habár van aki szerint az 53 évemmel nem tudok gyereket nevelni)A fiaimnál megfogadtam amikor láttam,hogy azok lányok akiket nem engednek, inkább azt hazudják, hogy a barátnőjüknél alszanak.Szeretem tudni, hogy hol van a gyerekem.Viszont lehet, hogy egy ribanc vagyok, de az első szerelmemmel volt, hogy együtt aludtam 16 évesen.Mellesleg 28 éve élek boldog házasságban a férjemmel.A lényeg,hogy a nevelés tényleg fontos és aki komoly, megbízható az ettől nem lesz rosszabb,aki meg olyan az ki fog szökni éjjel, hogy azt tehessen amit akar.
2013. ápr. 5. 23:48
 36/36 anonim ***** válasza:
81%
Elengedném persze, nincs ebben semmi rossz ha néha együtt alszanak. 2 éves kapcsolatban meg egyértelmű hogy már van szex, az lenne furcsa ha nem lenne. Akárhogy neveli a gyerekét az ember, teljesen mindegy, a szex a párkapcsolat része. Tiniknél is.
2013. ápr. 7. 02:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!